Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов сектант -155 q4 проект

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Звънна ми бат ти Еньо и са разбрахме. В общи линии, това, което схванах е, че правилата на подфорума са чат да нема, което го доближава до фото албум, което обезсмисля усилията да поствам ъпдейти тука.

Албума със снимките е тук:

http://picasaweb.google.com/jivco.shterev/Q4Widebody#

Който има интерес, може да си го добавя като линкнат към гоогле профила му, като рсс фиййд в кой да е четец или пък да си рефрешва когато му е кеф

Като стане време за нов албум, че пейст линк тука
    Крайслер Неон Q2 ... много бърз
    Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

• Покриите я с нещо тая кола,че не е хубаво да я вали дъжда в Бакърена фабрика.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Междудругото сега са поразрових по старите страници и се оказва, че не е останала нито една снимка от тези, които съм качвал преди като прикачени. Някой дали има обяснение, и дали може да оправи нещата, понеже постовете ми всичките са изцяло в контекста на закачената снимка и в момента темата е пълна боза и в тоя и вид спокойно може да се засили към коша за боклук.

Явно много преди това е трябвало да спра да ъпдейтвам тука !!!

за хората, които ме питат за това какви модификации са правени по колата:

http://www.performance-bg.org/forum/...792&highlight= (линка го има и във подписа ми), както и останалите албуми в пикасата:

http://picasaweb.google.com/jivco.shterev

Comment

• Наистина по-добре там да се следи развитието и да се четат коментарите които тук явно немогат да се правят

Как е Паролата при регистрация във форума, че от много време искам да си направя регистрация и немога
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
            Наистина по-добре там да се следи развитието и да се четат коментарите които тук явно немогат да се правят

Как е Паролата при регистрация във форума, че от много време искам да си направя регистрация и немога
            коментари могат да се правят,
            но свързани със тунинга
            просто не е желателен спам-а

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
              коментари могат да се правят,
              но свързани със тунинга
              просто не е желателен спам-а

Повече ме вълнуваше да пратя някое и друго Л.с. от време на време, но ясно.

Като цяло е по-добре така. Същите хора имат регистрация и по други форуми така, че

Триите ми последните 2 поста
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Купувам дясно електрическо огледало, лява дръжка и лайсните под фаровете.

Comment

• Живко виж от мойта алфа дали няма да ти станат...
                  alfa 164 t.s ex
                  tipo 2,0 16v turbo ex
                  opel astra amnesia ex
                  megane 2 ex
                  alfa 159 jtd ех
                  audi A6/S TQ 330+
                  audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                  alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от j1v Покажи съобщение
                    Купувам дясно електрическо огледало, лява дръжка и лайсните под фаровете.
                    дясно огледало хич не ти требе, сложи капачка, още повече пък и ел. огледало на такси не върви левите дръжки са кът ма ше ти намериме, лайсни под фаровете, по добре да се ползват за въздуховоди
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• намерих си всичко вече, весела нова година
                      Last edited by Kris; d.m.y г., 18:59.

Comment

• Понеже темата рядко се ъпгрейдва, а знам че има много сектанти от отбора на легендите, които като мен се вълнуват от тази прелестна кучка ще ви пусна малко снимки от албума на j1v

Ето линк към албума му:

Ето снимки и на тази прелест...

Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

• Колата е невероятна.Да попитам собственика, кога може да се види някой клип или на някоя писта, и времената разбира се Външно колата е жестока вътрешно също като съдя от динамо ръновете
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            Колата е невероятна.Да попитам собственика, кога може да се види някой клип или на някоя писта, и времената разбира се Външно колата е жестока вътрешно също като съдя от динамо ръновете
                            божа работа, но надали ще е скоро ... има още много неща за правене

Comment

• Живко, поне за тазгодишния "Алфисти трак дей" гледай да я домъкнеш на Калояново, че да й се порадваме малко на живо. Мисля, че ще предизвика интерес у доста хора, ако че не е довършена.
                              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Понеже темата рядко се ъпгрейдва, а знам че има много сектанти от отбора на легендите, които като мен се вълнуват от тази прелестна кучка ще ви пусна малко снимки от албума на j1v

Ето линк към албума му:

Ето снимки и на тази прелест...

Това е най-най-най-яката 155-ца която съм виждал
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X