След дълго чудене,скочих във джаза.Не знам,колко е тунинг този проект,по скоро целта е индивидуалност.Реших мотора да е 3.0,заради звукът и това че не съм чувал за 156 с 3.0 мотор в БГ.Днес извадих "стария" мотор,утре се надявам да кача "новия".За сега толкова.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 156 от2.5v6 към 3.0v6
Collapse
X
-
АЛФА 156 от2.5v6 към 3.0v6
Last edited by radostin_ivanov; d.m.y г., 21:43.Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.Тагове: Няма
-
Успех колега и дано всичко мине по план
Иначе първата снимка с чадъра, който на кадъра изглежда, че е сложен за да е в сянка двигателя, се е получила много яка снимка
И все пак намери малко по-хубав апарат за снимки, че не всеки ден се правят трансплантации на двигатели 3.0 24v
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Евала,колега!Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4
Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527
Comment
-
-
Браво колега! Радвам се, че имаш развитие по проекта. Провери много внимателно от къде идва шума, защото ако е от ангренажа може да стане голяма и скъпа беляпитай ме как знам ха ха.
Много ти благодаря за капака, който ми прати! Днес го измих и почистих, ще седи перфектно най-отпред в коша на 75таAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщениеВчера запали.Имам някакъв шум от ролка които те първа трябва да бъде отстранен,а уж мотора е обслужван 4000км преди да дойде в мен.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Дано колегата не се разсърди, че използвам неговата тема, но просто не ми се започва нова. Та, въпроса ми е следния: Някой правил ли е конверсия от туин спарк към V6 на 156? Интересува ме 6-ка ще може ли да се кара със скоростната кутия от тс-а и изобщо какво трябва да се преправи като цяло?
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСкоростите на ТС са неприложими с В6. Трябва да се направи целия моторен отсек наново. Най-добре се случва с кола донор.
Comment
Comment