If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами, ако им се занимава да я отделят в Общ технически и така. Но определено имам интерес към такъв проект в бъдеще и искам да съм наясно с какво евентуално се захващам.
Ами, ако им се занимава да я отделят в Общ технически и така. Но определено имам интерес към такъв проект в бъдеще и искам да съм наясно с какво евентуално се захващам.
аз ще ти дам най-евтиния вариянт, продаваш тая и за почти същите или малко отгоре си взимаш V6....
Радко, нали се сещаш какъв е шанса ГТА под 10к да е читава? А не всеки може да си я позволи тази кола, включително и аз. Просто ме интересуваше много ли е тъпо да бодна 3.0 арезе на мястото на тс-а.
Аз ще ти кажа приблизително колко ще ти струва да сложиш Арезе, ако до преди това си бил с Твин спарк...
- мотор + скорости + еку + окабеляване - от 1500-2500лв (зависи дали търсиш 3.0 или 3.2)
- труд - тука трябва да си говориш с хората, които ще го правят, но горе долу ги сложи едни 800-1000лв
- масла, всички ремъци, ролки, водна помпа, свещи - 800-1000лв
- и ако нещо допълнително още изкочи (а то ще изкочи) - сложи ги 400-500лв
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Магаре мисля, че не му трябва, само тампоните за захващане...Полуоските ги смятам с мотора и скоростите комплект, спирачките (ако визираме 4 буталните брембовци) са хубаво нещо, но може да се кара на първо време и без тях
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Магаре мисля, че не му трябва, само тампоните за захващане...Полуоските ги смятам с мотора и скоростите комплект, спирачките (ако визираме 4 буталните брембовци) са хубаво нещо, но може да се кара на първо време и без тях
Оп и скоростомер Поне при ГТВ турбото и ТС не отчитат еднакво... пробвано именно при садене на 6-така в тс купе...
Днес беше най-отвратителния ден,сменям ролки на ангренажа,паля и като взеха да чукат тъпите клапани,се почуствах като най-големия глупак на света,последва отваряне на капаците за не знам си кои път,звънене на бате Венци за съвет.На път бях да пипна брадвата и да го направа на 2 малолитражки.Зглобих я казах една молитва и о чудо паля и всичко е 6.Утре мисля да източа маслото и да проверя маслената помпа и по-точно клапанчето.В такъв филм се вкарах,че не е истина и кои от къде дойде все ъкъл дава и съм на път да избия зъбите на някой.
Comment