Известие

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава проект

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако ти трябват имам два за подаряване.. на мен вече няма да са ми нужни Колкото до бронята аз ще карам с оригиналната и с челен кулер... рязане му е майката хахах ... от дясно ми е масления радиатор, а от ляво ще си смууууче
    Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
    Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

• Ами купето е вече в Ботевград и от утре се почва филма . Утре започваме с махането на двг. на Бравата .
      Не е важно колко имаш под капака, а колко имаш в главата !

Comment

• Е уви, почна се от Купето, вече е с разхвърляна предница и почти изваден двигател, днес трябва да се извади и да се продължава с окачването и задвижването .

Comment

• давай снимки
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Утре се започва заснемането и качването .

Comment

• Колеги, в петък като се прибирах от София към от сервиза където бях оставил бравата и купето ми съобщиха че музиката от бравата е открадната.... за съжаление беше истина, бяха оставили елипсите на кората и еквалайзера, аз сд-то си го бях прибрал. Същия ден бях се разбрал с един приятел да идем и да я свалим за всеки случай, е изпревариха ни едни мангали. Знае се кой я взел музиката все пак сме малък град, но не се знае къде са я прибрали. Ако някой случайно минава през заложна къща по София и ако види подобни усилватели кондензатор или бас каса моля да звънне на 0877 58 55 56. Работата по бравата продължава и ето снимка на двг.
              Attached Files

Comment

• Колега мноого кофти ситуация. Предната ми кола я разбуха така пред един сервизи беше мноо кофти усещането и оттогава не я оставям да нощува по сервизи,освен ако нее познат и не я вкара вътре.
                За мангалите (а дори и българи да са)ти предлагам,ако си сигурен кои са да се съберете и да ги пребиете по най-груб начин и после да ги разпитата- Първо боя после питането и гарантирам ше си кажат всичко,ако ли не пак повтаряте процедурата....

Иначе се радвам че моторя е в коша вече
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Бацко не си оставяй колите по улиците, че тия цигани ще вземат да ги задигнат с все маторите за железо...Вземай някакви мерки. Много неприятна случка.
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• ейй тва мангалите са само за бой ,ама яко бой :Х колега аз се рова из форуми за музика ще наглеждам ,ако видя нещо твое
                    Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

• Ами двигателя още не е сложен, снимката е от на купето коша, но се работи усилено по свалянето му. Града ни е много зле от страна на мангалите и докато не стане катуница 2 няма да мирнат гадовете жалкки, а това ще стане рано или късно, те почнаха да стават повече от нас и взеха да си позволяват много !!!"

Comment

• Има полиция,потърси помощ от тях,града не е толкова голям и мисля че ще свършат работа. Пс. Поздравления за мотора и късмет с проекта.
                        Last edited by radostin_ivanov; d.m.y г., 23:36.
                        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Информирани са, идваха и взеха отпечатъци, и съм задействал всички възможни връзки по полицията в Ботевград, но ако са я изнесли към София става проблем, че там няма намиране..... Благодаря за пожеланието и аз се надявам всичко да е ок. За сега турбината има луфтец та се чудя дали с фтулки ще могат да се оправят работите или ще трябва нова....
                          Last edited by d1am0nd; d.m.y г., 23:55.

Comment

• То луфт си има но трябва да е малък,по принцип се ревизира,но си прецени кво гониш като коне.
                            Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от d1am0nd Покажи съобщение
                              Информирани са, идваха и взеха отпечатъци, и съм задействал всички възможни връзки по полицията в Ботевград, но ако са я изнесли към София става проблем, че там няма намиране..... Благодаря за пожеланието и аз се надявам всичко да е ок.
                              Дано успееш си намериш хубавата музика Като я помня на италфеста каква уникална система беше, сега ми се свива сърцето! :-/

За сега турбината има луфтец та се чудя дали с фтулки ще могат да се оправят работите или ще трябва нова....
                              Ако имаш проблем с турбината , може те уредя с моята. Хартиса при мен след тунинг проекта. ПЕРФЕКТНА. няма грам луфт! (хоризонтален луфт)

Пиши ми или питай брат ми за нея, ако се окаже, че трябва да ремонтираш сегашната.

Ето малко снимки: (нищо не е чистено по турбината, както е свалена, така е прибрана и снимана, няма грам нагар)
                              Attached Files

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                              AR 155 2.0 16v SUPER
                              Toyota Corolla 2014 S Premium
                              Moskvich 2140

Comment

• Къса ми се сърцето направо .... аз я готвех за tuingzone в Пловдив да я замерват и музиката беше станала доста по-брутална от италфеста. Тя сама по себе си не е кой знае каква скъпа музика, но все пак ..... Ще покарам малко с тази турбина да видя как е и предполагам лятото ще трябва да се взима нова, барбар с помпа, челен кулер една ревизия и мап .... музиката ще я правя когато приключа с мотора, а това май няма да е скоро ....

Comment

Working...
                                X