Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект ALFA 75 2000 T TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аййй да не хлъзнахте верно по някой урва тая кола бре...?
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Днес взех вала вече е обслужен в Пловдив Ото 100 се казва фирмата иначе по известна от шефа си Чарли , следва да ми върнат главата от Русе щеше ми се Ици да я прави ама има много работа така че я дадох на друго момче което се познава дори и с пича с някогашната русенска турбо 75 .
      А що се отнася до предните два коментара аз какво съм виновен че си плащам а Спасчо " тунинг майстора " е взел парите и до там е все пак след два разговора върна почти всичките пари вчера .
      Говорил съм още с поне трима майстора да я сглобят но всеки ме отлага с месеци така че майстор си треба , ама тсъ !
      Не е страшно аз съм упорит и ще стане всичко само не знам кога
      Attached Files
      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Това е главата след " тУнинг Спасчо " снимките ми ги прати от Русе новото майсторче общо взето ако някой вижда правено нещо нека каже , като не броим взетите пари де !
        Дано поне тоя пич се окаже читав , че аман уговорката не е около 15 този месец да е готов и съм го помолил да прати снимки преди да е сглобил за всеки случай .
        Съвета към тези който са тръгнали да правят нещо подобно да проверяват всичко и да се пазят от " майстори " .
        Attached Files
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• На тези снимки е видно, че главата дори не е измита както трябва. Надявам се, че си си взел парите от предишната "майсторетка". Не знам какво ще се дълбае по тази глава, но според мен и смукателния фланец трябва да е "там" ако ще има сериозно стъргане.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
            На тези снимки е видно, че главата дори не е измита както трябва. Надявам се, че си си взел парите от предишната "майсторетка". Не знам какво ще се дълбае по тази глава, но според мен и смукателния фланец трябва да е "там" ако ще има сериозно стъргане.
            Да там е всичко без валовете , чакам снимки за да видим каква е разликата и дали е това което трябва да стане !

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
              Това е главата след " тУнинг Спасчо " снимките ми ги прати от Русе новото майсторче общо взето ако някой вижда правено нещо нека каже , като не броим взетите пари де !
              Дано поне тоя пич се окаже читав , че аман уговорката не е около 15 този месец да е готов и съм го помолил да прати снимки преди да е сглобил за всеки случай .
              Съвета към тези който са тръгнали да правят нещо подобно да проверяват всичко и да се пазят от " майстори " .
              Значи това е работата на майстор Спас със 400-500 коньовите коли
              Ако си поръчал портване... няма такова.
              Даже фаските на леглата са с язвите останали ... само е пипнал самите клапани, нищо друго.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
              YouTube
              evo2 600

Comment

• Тва снимките след или преди манипулациите трябва да са - ако са СЛЕД манипулациите, то отново си ударил на камък, по принцип кръглите портове са доста по лесни са разширяване.......баси трудно ми е да повярвам че някой отчита така работа по тоя начин........
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Аз ли нещо не довиждам или мега Спас дори не е паснал и клапаните,''хвала'' на тоя пич дето ''направи''и една друга алфа!
                  0892 488 330-Теодор
                  Alfa Romeo 145 3.0 24V
                  Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Това е портната глава: Снимка 1 , Снимка 2

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                    AR 155 2.0 16v SUPER
                    Toyota Corolla 2014 S Premium
                    Moskvich 2140

Comment

• Това е след първия дето се казва спас , а след ще видите снимките като ми ги прати пича от Русе тоя поне си има и фирма и сайт .
                      Ма се вижда що съм му платил нали всичко което написа е направено - шега чак на мен ми е смешно

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                        Това е след първия дето се казва спас , а след ще видите снимките като ми ги прати пича от Русе тоя поне си има и фирма и сайт .
                        хм, тук чак ме изненадваш, кой е този човек ?
                        оп, сетих се, това е сигурно http://ultimate-performance.net/content/view/21/
                        Last edited by ICI; d.m.y г., 23:44.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube
                        evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                          хм, тук чак ме изненадваш, кой е този човек ?
                          оп, сетих се, това е сигурно http://ultimate-performance.net/content/view/21/
                          Да това е пича не му давах данни до сега за да видя какво ще получа за парите който сме спазарили да не е Спасчо 2

Comment

• утри ще дойда с едно бурканче меглио и ша е напраим чисто нова
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Айде, дано този път всичко е наред

Ето и малко стимулация
                              http://www.youtube.com/watch?v=LsAyf...ature=youtu.be

2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
                                Айде, дано този път всичко е наред

Ето и малко стимулация
                                http://www.youtube.com/watch?v=LsAyf...ature=youtu.be

????

Comment

Working...
                                X