Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект ALFA 75 2000 T TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Радвам се ако съм бил полезен
    Цената наистина е по приятна 300 лева като ще работи с датчик на хол , бубините ще се командват от комутатори вградени в мегата , дебитомера отпада датичка също е в мегата , очаквам само дали може да изпълни изискването ми да я вгради в кутията на заводския комп което ще спести нерви така че ако може някой да ми даде схемата на компютъра и окабеляването му на моята кола ще съм му произнателен , праща я с диск , но за съжаление не настройва системите , за обучение и дино тедт ми искат в Плпвдив 350 лева .
    Още обмислям поради факта че ако го намеря в региона за подомна сума е по добра оферта
    Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
    Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• колега в всяка една аутодата има схема на буксата към ЕКУ-то (погледната и от страната на Еку-то и от страната на буксата) и на нея си пише на кой пин какво е вързанао. Мисля че това ти е достатъчно,а и на пича дети ги прави тия Меги едвали ще му епроблем да провери това и да ти вкара платката в твоята кутия на ЕКУ-то и да спази кабеляка

П.С Без да искам излъгах,току що проверих в аутодата 3.38 и няма никаква информация за това,то като цяло за алфа 75 няма почти нищо там
      Last edited by don_pepone; d.m.y г., 18:33.
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

колега в всяка една аутодата има схема на буксата към ЕКУ-то (погледната и от страната на Еку-то и от страната на буксата) и на нея си пише на кой пин какво е вързанао. Мисля че това ти е достатъчно,а и на пича дети ги прави тия Меги едвали ще му епроблем да провери това и да ти вкара платката в твоята кутия на ЕКУ-то и да спази кабеляка
        Ако я виждаш хвърли я н а сам да я пратя на пича щото и аз и той не я намираме
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Малко снимки които обещах на главата преди и след портването
          Attached Files

Comment

• Извинявам се забравих тази снимка това е след
            Attached Files

Comment

• За гарнитурата.
              И в Пловдив правят по поръчка.
              Ако ти е по-удобно свиркай да ти дам телефон и адрес.
              155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
              1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
              GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
              ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

• Е та дай де
                Мерси предварително

Comment

• Ето и буталата с който ще пробваме да подкараме колата стискайте палци всичко да е наред , ще бъдат минати на фреза за да се свалят с 2,5 мм и после пак ще им се направи фаска , с биелите е по интересно защото трябва да се избие втулката и да се направи нова ,но Бай Спас / баща ми / - майстора по струговането и фрезоването - ме зарадва , че трябва след избиването на старите месингови втулки първо да се набият нова месингова матрица и да се фрезова на място до необходимото фи .
                  След няколко дни като има път до Панагюрище ще ми ги направи за бързо и остава само гарнитурата да поръчам да е по истинска за което чакам контакти на поне един майстор
                  Attached Files

Comment

• Намерих адрес и телефон на майстор за изработка по поръчка на гарнитури като и времето е доста сносно за изработката и.
                    Пловдив ул. "Прохлада" 1 тел: 0897 62 60 16; 0892 32 35 32.

Comment

• Батка несъм разбирач,но съм чувал че отгоре буталото (челото му) си има няква обработа (циментация) и ако го намалиш може да му се Е.е майката и то бързо. Не съм на 100% сигурен в това но виж поразпитай да не се прецакаш само

Comment

Батка несъм разбирач,но съм чувал че отгоре буталото (челото му) си има няква обработа (циментация) и ако го намалиш може да му се Е.е майката и то бързо. Не съм на 100% сигурен в това но виж поразпитай да не се прецакаш само
                        И аз не разбирам но ми е казано че там няма да се пипа / на челото /

Comment

• Окии, понеже прочетох " да се свавлят с 2,5 мм " и си помислих че ще ги намалите отгоре за да свалите още сгъстяването.... а ако се направи това са ми казвавли че нее ОК

Comment

• Ако майстора който намерих днес на гарнитурите направи това което искам и обещава ще го свалим само с 1.00 мм

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                              Ето и буталата с който ще пробваме да подкараме колата стискайте палци всичко да е наред , ще бъдат минати на фреза за да се свалят с 2,5 мм и после пак ще им се направи фаска , с биелите е по интересно защото трябва да се избие втулката и да се направи нова ,но Бай Спас / баща ми / - майстора по струговането и фрезоването - ме зарадва , че трябва след избиването на старите месингови втулки първо да се набият нова месингова матрица и да се фрезова на място до необходимото фи .
                              След няколко дни като има път до Панагюрище ще ми ги направи за бързо и остава само гарнитурата да поръчам да е по истинска за което чакам контакти на поне един майстор
                              Нема да се плашиш райбероват се само с райбер елементарно е само да уцели размера на райбера Относно буталата режи и не се плаши
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Нема да се плашиш райбероват се само с райбер елементарно е само да уцели размера на райбера Относно буталата режи и не се плаши
                                Утре бащата ще ги делне решено е на 2.5 мм ще ги свали и 3 или 4 мм гарнитура / като сметне майстора / ще поръчам и сглобявам .А за раибера бащата ще ми обясни какво е направил и ще пиша после

Comment

Working...
                                X