Известие

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo от 1.9TD100 към 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Fiat Bravo от 1.9TD100 към 1.9JTD

Здравейте знам,че не е Алфа,но все пак реших да пусна тема и тук. Бравото го покарах 2 години със заводският двигател ТД100,но дойде моментът в който започна да ми е слабичко вече.Една студена януарска сутрин реших да заменя TD-то със JTD105 и започнах да търся по сайтове форуми да разпитвам приятели,но удрях на греда кой продаден кой с проблеми друг пък много скъп. И една вечер ми звъни телефонът и от среща колегата Деян Николов ми предложи оферта на която не можах да откажа и запалих колата и отпътувах за София и се започна филма Здобих се и със инсталация, еку,имобилайзер,помпа в резервоара със нивомера,моторчето за педала и дебитомара.
    Attached Files
    Garrett 1749 total Garrett 2256

Много весело ще да е приключението,но според мен не си струва. ТД100 може да се барне да върви АДСКИ много само от помпата и е почти без пари.Имах взимане даване с фиата на брат ми ,беше от Германия така.Мога да ти кажа само че няма болтове за полуоските които да удържат силата,цепеше се като пистара.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
      ТД100 може да се барне да върви АДСКИ
      Е ако е тоя без електрониката какво да му бара.....
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

На ТД-то не може да му се направи нищо.Може да се накара само да пуши като влак а ефект никакъв.

Comment

помпата,нам само че при нас е късало 3 пъти болтовете на полуоската,и 2 пъти при следващия соственик.
          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
          alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Това успях да свърша вчера от обяд.
            Attached Files

Comment

колега да беше зел едно 2,4 филма е същия само дето има много повече потенциал.....
              Успех в начинанието
              AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
              AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
              sigpic

Comment

И 1,9 JTD има потенциал ако се направи всичко както трябва. А при 2.4 не знам дали няма да има филм със тампоните.

Comment

Вече е вътре в коша.Имаме си сешоар вече И скорости даже си имаме .
                  Attached Files

Comment

Снощи запали.Малко трудно,но запали.Все пак двигателят не беше пален 5 месеца.
                    https://www.youtube.com/watch?v=l5QbfuksSI0

Comment

Оттук нататък какво следва, какви са бъдещите планове и какво ще целиш с този мотор. Поздравления за желанието и труда, аз следя темата. Успех!

Comment

Първоначално ще му боднем един софтуер а за малко по късен етап турбина от 115 и челен кулер и отново ремап

Comment

Така си мааате...
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Вие ли ще пишете софтуера, ако "Да" предполагам чрез Winols и Mpps. Или ще се доверите на фирмите в Бг.

Comment

За софтуера още не съм решил на 100% дали ще го пишем или ще ходя в някоя тунинг фирма.

Comment

Working...
                              X