Известие

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo от 1.9TD100 към 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    ОК, знам, че на тая кутия и казваш Алфова, но това е доработена кутия от Фиат Крома от 85-та година.
    Иначе е ясно, че части има, обаче е важно да знае, че не става нищо съвсем директно, трябва да си ги набави тия части и да знае реално какво още му трябва освен самата кутия.
    Щом се е хванал с тази кола и иска да стане както трябва е добре да се запознае с всички възможности!
    И естествено да избере най-добрият а не най-евтиният или най-бързият вариант и после всичко от начало!!!

Сам си отговаряш ДОРАБОТЕНА!!! Т.е. не е на Фият!!!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

А някой може ли да обясни какви са разликите между скоростната кутия на Фиат 1.9ЖТД 105 и на Алфа 1.9ЖТД 105? Благодаря ви предварително
      Garrett 1749 total Garrett 2256

Comment

Кутията е по-здрава, но по-важното е, че съединителя издържа на доста повече NM. Доста по-добре е от трагичния на Fiat JTD дето едва държи сток мотора. Според мен задължително слагай такава кутия.
        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
        Fiat Brava JTD

Comment

П.с: Намерих инфото. Алфата е с 235мм Фиата ЖТД е 230мм. А аз в момента съм със 220мм. И ми е чудно още колко ще издържи този съединител...... Графиката е на предишният собственик на двигателя със същият сетъп със друга кутия и съединител.
          Attached Files
          Last edited by SOLEX92; d.m.y г., 09:29.

Comment

Да вдигнем темата малко. Колата не е била за съединител а за друг актуатор на турбото. Проблема бе открит при една случайна среща със Rado145QV за което му благодаря много,че ми каза какво да направя колата да тръгне.След като смених актуатора със моя от старата турбина колата тръгна както си трябва,но се нуждае от леко до настройване за което пак ще се погрижи Радо.

Comment

няма ли да се похвалиш вече,даи графиката от диното
              SPRINTAUTO service
              0893277773

Comment

Снощи докато някой спят ние със Радо бяхме на диното и успяхме да постигнем тези резултати. Беше леко трудно защото се появи проблем в помпата за високо налягане и гаснеше и бяхме без дебитомер.Следва смяна на помпата с по голяма дюзи 119ки и и друг дебитомер и отново на диното.
                Attached Files

Comment

Garrett 1749 total. Продължаваме напред и нагоре със Garrett 2256.
                  Attached Files

Comment

Купих си някой неща Вторник пристига помпа от 2.4 и от Rado145QV съединителя пристига във вторник.
                    Attached Files

Comment

Леко освежаване
                      Attached Files

Comment

Във събота направих един старт със едно BMW 330Ci със чип и генерация. Знам,че няма смисъл но ей така за спорта реших да се пробвам със него да видя как ще сме. БМВ-то накрая беше кола и малко пред мен.
                        https://www.youtube.com/watch?v=qDuS-Vf6koc

Comment

Някой може ли да каже дали е голяма разликата в предавателните числа на скоростите на ТД и ЖТД?

Comment

Видео от Диното в събота. Графиката е слаба,но по късно ще кача снимка и на нея.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Zl1ayMxjfk4
                            Attached Files

Comment

Вече със новата инсталация и новият компютър

Comment

a какъв дебитомер сложи? дай номер по БОШ ако е възможно

Comment

Working...
                                X