Ммм и аз се опитах да щракна сутринта към 8 една червена бургаска 159-ка с черен таван, която често засичам на Ал.Малинов сутрин, ама ми се изплъзна много бързо....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеМмм и аз се опитах да щракна сутринта към 8 една червена бургаска 159-ка с черен таван, която често засичам на Ал.Малинов сутрин, ама ми се изплъзна много бързо....sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Ахааа, ти ли си бил, видях че бързаш...а колата ти е уникална просто...влюбена съм в нея
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеЕдна прекрасна 159 TI в сити център и малко по късно уникална 159 ка ... 4.2 jtdПървоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеГолям мoтор бре...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
В12 под капака на паркинга ме чака ..... ххахаакво знаете бензините стават 8.1
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
При дизелите големият мотор става 9.1Last edited by Satanism; d.m.y г., 09:45.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщениеЕдна варненска 156 2.4 JTD със спойлер и надпис на клуба - покарахме днес Варна-София около 100 - 200 км заедно, но аз бях под прикритие с Ford FocusПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Понеже темата "Видях те ти ли беше" е заключена,тук да кажа.
Към десет без десет покарахме с колега със сребриста 156-ца,пуснах аварийките той присветна,аз спрях на НДК той продължи,взех си жената от работа и засякох отново колегата спял пред МОЛ България.
Регистрацията започваше със "СС" Имаше съборен стикер с номер 99,ако не ме лъже паметта и в регистрационния номер имаше много деветки!Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment