Първоначално публикувано от Zlobich
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
По всяка вероятност156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Е малка е София,аз бях верно,но колегата така както кара по трамвайните линии скоро гуми ще му трябват <br/>
Чак пък нови гуми, не се правя на трамвай просто заобикалям бавнодвижещите се.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщениеБившата ми Алфа - още в движениеСкоро ще има пълно пребоядисване на купето
П.П: Бачкам в сервиза до мола, ако има проблеми някой от колегите, ще видя с какво мога да се отзоваAlfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеДали не е същата?Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеААаааа изловихте ме !!! Колата между другото се кара всеки ден, въпреки че вече е непрактична. Чакат я все убави работиAlfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщениетова май е единствената, която ме е яд, че продадохСори за Оффтопика
Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеЧак пък яд... Трябва да те повозя някой ден да видиш какво поведение има тази кола вече. Старият мотор, обаче не издържа за жалост и се наложи да сложа друг пак 8 клапанов 1.8Сори за Оффтопика
Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеЧак пък яд... Трябва да те повозя някой ден да видиш какво поведение има тази кола вече. Старият мотор, обаче не издържа за жалост и се наложи да сложа друг пак 8 клапанов 1.8Сори за Оффтопика
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИзвинявам се за офтопика, ама какво точно не му издържа на 8-клапановия туинспарк? Интересно ми е.След 700 км отново сдаде багажа същата гарнитура ама тоя път изхвърли водите от там. Направих я пак в друг сервиз, след което установих че бабата харчи ужасно много масло до такава степен че го хвърляше отзад през аусоуха
реших че ще доливам масло и ще я карам така, докато издържи, тъй като проблема очвадно беше в сегментите .... та не след дълго и неприятно извънградско, докато я напъвах изгубих компресия и като сорях се оказа че беше изхвърлила директно първа свещ направо и резбата беше предобрила... Малко кофти разказах историята тъй като ме мързи ама това е общо взето... После взех двг и скорости от Пешката за много прилични пари и от тогава е часовник
П.п: Да добавя, въпреки всичко съм с впечатления че този двигател си е доста стабиленLast edited by aRm; d.m.y г., 23:52.Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
Comment