Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
    Понеже темата "Видях те ти ли беше" е заключена,тук да кажа.
    Към десет без десет покарахме с колега със сребриста 156-ца,пуснах аварийките той присветна,аз спрях на НДК той продължи,взех си жената от работа и засякох отново колегата спял пред МОЛ България.
    Регистрацията започваше със "СС" Имаше съборен стикер с номер 99,ако не ме лъже паметта и в регистрационния номер имаше много деветки!
    Най вероятно колегата leeroy1
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Е малка е София,аз бях верно,но колегата така както кара по трамвайните линии скоро гуми ще му трябват ��

Comment

• Днеска засякох един колега на магистрала Тракия, една черна 156-ца с червени клубни надписи, теглеше с колесар някъв спортен звяр (на собственоръчно направена ми се стори). Дали не беше ФЕРАРИСТА ?
        Last edited by zombiran; d.m.y г., 23:45.

Comment

• По всяка вероятност
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Е малка е София,аз бях верно,но колегата така както кара по трамвайните линии скоро гуми ще му трябват ��<br/>

Чак пък нови гуми, не се правя на трамвай просто заобикалям бавнодвижещите се.
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Бившата ми Алфа - още в движение
              Attached Files
              Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
              Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
              Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
              Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                Бившата ми Алфа - още в движение
                И още как.... Скоро ще има пълно пребоядисване на купето

П.П: Бачкам в сервиза до мола, ако има проблеми някой от колегите, ще видя с какво мога да се отзова
                Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Дали не е същата?
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• точно
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                      Дали не е същата?
                      ААаааа изловихте ме !!! Колата между другото се кара всеки ден, въпреки че вече е непрактична. Чакат я все убави работи

Comment

• Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
                        ААаааа изловихте ме !!! Колата между другото се кара всеки ден, въпреки че вече е непрактична. Чакат я все убави работи
                        това май е единствената, която ме е яд, че продадох
                        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                          това май е единствената, която ме е яд, че продадох
                          Чак пък яд... Трябва да те повозя някой ден да видиш какво поведение има тази кола вече. Старият мотор, обаче не издържа за жалост и се наложи да сложа друг пак 8 клапанов 1.8 Сори за Оффтопика

Comment

Чак пък яд... Трябва да те повозя някой ден да видиш какво поведение има тази кола вече. Старият мотор, обаче не издържа за жалост и се наложи да сложа друг пак 8 клапанов 1.8 Сори за Оффтопика
                            Може, като се постопли ще звънна, да не спамим тука
                            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

Извинявам се за офтопика, ама какво точно не му издържа на 8-клапановия туинспарк? Интересно ми е.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Извинявам се за офтопика, ама какво точно не му издържа на 8-клапановия туинспарк? Интересно ми е.
                                Явно си беше навъртял бая километри като го взех (поне аз така тълкувам нещата). Като го купих трябваше просто да се направи гарнитура глава... След не дълго събрах пари и я направих в един известен сервиз След 700 км отново сдаде багажа същата гарнитура ама тоя път изхвърли водите от там. Направих я пак в друг сервиз, след което установих че бабата харчи ужасно много масло до такава степен че го хвърляше отзад през аусоуха реших че ще доливам масло и ще я карам така, докато издържи, тъй като проблема очвадно беше в сегментите .... та не след дълго и неприятно извънградско, докато я напъвах изгубих компресия и като сорях се оказа че беше изхвърлила директно първа свещ направо и резбата беше предобрила... Малко кофти разказах историята тъй като ме мързи ама това е общо взето... После взех двг и скорости от Пешката за много прилични пари и от тогава е часовник

П.п: Да добавя, въпреки всичко съм с впечатления че този двигател си е доста стабилен
                                Last edited by aRm; d.m.y г., 23:52.

Comment

Working...
                                X