Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Алфа - Папараци" - снимайте
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
Comment
-
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеНа улица "Д. Атанасов" бившата Праскова. Има Екстрим стикери на задният капак и номера. Отдавна стои там ... не знам дали петното пред нея е от НЕЯ!
Comment
-
Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТоя голям фен май го познавам
Само теб те изтървахме, ама се надявам да се поправиш някой ден.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеВчера по обяд на орлов мост! 146 с клубни лепенки и Лисан ленти на номера?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТова съм аз. Не се усетих да свирна, понеже обяснявах на спътничката ми, че това е новата Жулиета и е на един от форума.поздрави!
Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщениеДнес към 14 часа на ул.Феликс Каниц.ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
Comment