If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъкмо се прибирам от работа, малко съм настинал и не съм в кондиция. Но не толкова, че да не забележа 159 пред Джъмбо'то на бул.България и 156 Q4 пред блока ми в Манастирски ливади. Какво да Ви кажа.. пожелавам си поне една от тях. Ако утре засека собственика на тази пред блока няма да му мръдне 1/2ч. разговор /ако не бърза/. А заради тази, която редовно паркира пред Джъмбо'то приятелката ми ще ме разстреля. -13 градуса а аз сутрин спирам поне за 2-3 мин да и се порадвам Ако на това не му се вика "не в ред" здраве му кажи!
Аз и на тая сивата няма да откажа, въпреки, че съм виждал и черна с червени апарати и 19" джанти и направо трепе рибата
Нали нищо общо няма като визия с обикновената.аз съм е гледал много пъти в шоурума докато се продаде.иначе съм карал тестова 159 1.9дизел 150кс и мито 1.4турбобензина.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Нали нищо общо няма като визия с обикновената.аз съм е гледал много пъти в шоурума докато се продаде.иначе съм карал тестова 159 1.9дизел 150кс и мито 1.4турбобензина.
Аз черната съм я виждал само по сайтовете на снимки, обаче направо цепи мъглата, много е фаца в тая колица!
Тъкмо се прибирам от работа, малко съм настинал и не съм в кондиция. Но не толкова, че да не забележа 159 пред Джъмбо'то на бул.България и 156 Q4 пред блока ми в Манастирски ливади. Какво да Ви кажа.. пожелавам си поне една от тях. Ако утре засека собственика на тази пред блока няма да му мръдне 1/2ч. разговор /ако не бърза/. А заради тази, която редовно паркира пред Джъмбо'то приятелката ми ще разстреля. -13 градуса а аз сутрин спирам поне за 2-3 мин да и се порадвам Ако на това не му се вика "не в ред" здраве му кажи!
Гледай да не те разстреля верно , че мен заради тая манящина(и по други причини де) май скоро ше ми бие дузпата мойта мацка
Аз черната съм я виждал само по сайтовете на снимки, обаче направо цепи мъглата, много е фаца в тая колица!
Ееее колега да е видиш на живо само:без коментар..!?
Качвал съм се вътре салона е момо окачването е спортно не е като обикновета 159 раздута и т.н.
стоя в шоурума в варна окола месец и там са ми приятели и често ходех на кафенце там на втория етаж на червенте диванчета и си я зяпах от горе.цената и беше 60 000лв за мотор 1.9 дизел но аз мисля да е бензин 2.2 за повече става много дебело.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Ееее колега да е видиш на живо само:без коментар..!?
Качвал съм се вътре салона е момо окачването е спортно не е като обикновета 159 раздута и т.н.
стоя в шоурума в варна окола месец и там са ми приятели и често ходех на кафенце там на втория етаж на червенте диванчета и си я зяпах от горе.цената и беше 60 000лв за мотор 1.9 дизел но аз мисля да е бензин 2.2 за повече става много дебело.
Малииии, а я си представи с тия раздувки и едно надписче отзад GTA (и двигателя встествено) , е това да имам и не ми требват ни S-класи, ни спортни БМВта, нищооо, това е върха , а да не забравяме вътре с навигацийката и ДВД и ТВ и те това , мога да си живея в нея
Comment