Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Хаха , незнаеш колко си прав, наистина обича алфичката ми, даже в някои случаи си мисля, че поввече от мен!!!
    ха ха знам аз знам........!!!!
    Не е било да се качи некоа мацка и да не пита какво е таз кола и после следва влюбена съм тази кола.
    п.п.а приятелката ми как е ревнува:алфата де мен сигурно не толкова..!?тези коли доста добре умеят да пленяват женски ..............!????
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Малииии, а я си представи с тия раздувки и едно надписче отзад GTA (и двигателя встествено) , е това да имам и не ми требват ни S-класи, ни спортни БМВта, нищооо, това е върха , а да не забравяме вътре с навигацийката и ДВД и ТВ и те това , мога да си живея в нея
      Определено колега аз също не съм привърженик на комби но тази кола е изключение определено.а бмв са добри автомобили но като визия нищо общо с тази а вътре дизайна е като на дядо ми гардероба правоъголно и квадратно.тази кола просто е различна а повярвай ми изглежда вече и по съвсем друг начин и в движение който е види насреща и ще бега от пътя да знаеш а иначе като цяло има доста коли които предлагат каде каде по мощни мотори но визията и просто е.....!?
      Alfa romeo GTVex
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Определено колега аз също не съм привърженик на комби но тази кола е изключение определено.а бмв са добри автомобили но като визия нищо общо с тази а вътре дизайна е като на дядо ми гардероба правоъголно и квадратно.тази кола просто е различна а повярвай ми изглежда вече и по съвсем друг начин и в движение който е види насреща и ще бега от пътя да знаеш а иначе като цяло има доста коли които предлагат каде каде по мощни мотори но визията и просто е.....!?
        Да бе това имам предвид, то по мощни има много, ама с тая визия няма друга тук в Ел. Пелин има една винена 159 комби ама е съвсем обикновена и пак прави яко впечатление!!! Оная сиг. верно ше бегат от пътя като я видят

Comment

ха ха знам аз знам........!!!!
          Не е било да се качи некоа мацка и да не пита какво е таз кола и после следва влюбена съм тази кола.
          п.п.а приятелката ми как е ревнува:алфата де мен сигурно не толкова..!?тези коли доста добре умеят да пленяват женски ..............!????
          А ако знаеш какви веселби ставаха като тръгнах да я сменям за същата ама 2.5 V6, оная беше пак с оптика на Зендер, а вътре с перфектен салон МОМО с черната кожа. , и много разговори бяха докато я навих накрая да не се сърди) , та пуснах моята за продаване и като не я продадох не можеш да си представиш какъв кеф беше (сиг. ме е урочасала да не я продам ) ама то скача и се радва и определено тогава реших че няма да я продам та каквото и да става!!!
          Last edited by fein86; d.m.y г., 01:16.

Comment

Да бе това имам предвид, то по мощни има много, ама с тая визия няма друга тук в Ел. Пелин има една винена 159 комби ама е съвсем обикновена и пак прави яко впечатление!!! Оная сиг. верно ше бегат от пътя като я видят
            Аз сериозно мисля да се превърне в реалност в гаража ми.проучил съм всички лизингови схеми за различните двигатели и задължително спортвагон ti те са абсолютна рядкост а и е много удобна и практична страшна кола е не тясно като гтв-то.а за напред ще трябва голяма кола не става с купе.а каква по добра от тази....!?
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз сериозно мисля да се превърне в реалност в гаража ми.проучил съм всички лизингови схеми за различните двигатели и задължително спортвагон ti те са абсолютна рядкост а и е много удобна и практична страшна кола е не тясно като гтв-то.а за напред ще трябва голяма кола не става с купе.а каква по добра от тази....!?

Трябва да драснеш едно ЛС да ми поразясниш как става с тая лизингова схема, пък може лятото да се замисля за втора количка от любимата марка(и то новичка) пък и ми е мечта и без това!!!

Comment

Трябва да драснеш едно ЛС да ми поразясниш как става с тая лизингова схема, пък може лятото да се замисля за втора количка от любимата марка(и то новичка) пък и ми е мечта и без това!!!
                Ами нямаш проблем в шоурума са мои хора познати са ми.аз също мислех да продавам мойта но реших да си я оставя защото тъй ли иначе не мога да и взема никви пари камоли колкото съм дал по нея и май някой ще намаже познай кой:този дето не дава да се продава.
                А на фона на тези пари дето струва новата с тях и без тях същата работа а модела гтв си е уникален.както и всяка една алфа и поне аз трудно бих продал мога само да ги увеличавам.е повече от 2 не мога де.........!?
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

междудругото колата ти е много добра...!!!
                  поздравления с здраве да си я караш и не я давай.
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

междудругото колата ти е много добра...!!!
                    поздравления с здраве да си я караш и не я давай.
                    Мерси колега, вече толкова се привързах към нея, че не знам дали нещо би могло да ме накара да я продам(да чукна на дърво да не се налижо наистина), а и твойта сигурно е екстра - пусни някоя снимка да я видя

Comment

Абе, че беше Q4, Q4 беше, но съм забравил да напиша Crosswagon! Аз от комбита не се интересувам /въпреки че са едни от най-красивите на пазара/, но няма как да не ми направи впечатление подобна кола. Виждал съм само 2-3 такива в София.
                      Колкото до приятелките .. ако още Ви търпят значи вече са фенове на Alfa Romeo! Като се запознах с моята беше чула, че италианските автомобили са щайги и нищо различно от японско трябва да се кара. Е, две години по-късно взе и тя да се заглежда, особено след като я повозиха в една 156. Още си мрънка за Subaru, но и този навик ще го лекуваме
                      "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

ооооо... не не прецакал си се, тази е удряна виж какъв луфт има в предния капак Шегувам се помислих първоначално че е истинска
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                          ооооо... не не прецакал си се, тази е удряна виж какъв луфт има в предния капак Шегувам се помислих първоначално че е истинска
                          ХАХА метнах те аааа

Comment

... е няма по хармонична и балансирана каросерия от Спортвагона а ако е и Ti ... Респект!!!!!
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Т i love you i Е толкова тежко, стилно и спортно няма как друго комби да ми заприлича!
                              "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

Стига бре, хората ще помислят, че и аз съм запален до безобразие по комби, много ме кефи, ама дайте да си кажим честно, че и седана е голям красавец, особено с надпис GTA отзадммммммм и едно километражче до 320( и да си ги вдига) ММММММММММММММММ, нема такъффф КЕФФФФ

Comment

Working...
                                X