Известие

Collapse
No announcement yet.

Красиви снимки на вашата лична АЛФА...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
    ся да видиш колко е лесно да обсъждаш на хората колите я качи снимка на твоита ама я направи както искаш може и професионалист да извикаш да ти я снима да видиш ки кусури ще ти изкарам

не защитавам никой и не искам да обиждам никой ама да питам ти тая кола на живо виждал ли си я??? светлоотразителите ги няма защото 1 на 30 алфи феислифт е със здрави гърнето не е увиснали а е по дълбоко бронята хич не е крива а багажника наистина е зле и пак не ти дава чест и право да говориш такива неща в този раздел а да не споменавам и факта (както каза колегата по горе) че 75% от снимките качени в темата имам чувството че са правени докато собственика е тичал като бит кон около колата си... В България сме все пак ако не забелязваш огледаи се неможе всички да имат апарати за 2500лв. или телефон с 12гигапиксела камера... всеки качва снимки на колата си защото я обича затова сме в този форум не да се плюем нито обиждаме аре ако се прекали със селския тунинг е разрешено съвет да се даде на собственика но не и да се съди...
    Стегни се ! Ако имах още 145 щях да кача снимки Не съм казал никъде мойте е ПО По НАй И адвокат ли го даваш ? Надявах се колегата да го преме като градивна критика, не като заяждане и мисля ме разбра, ти точно какъв си в случая ? Бронята е къдрава под багажника ако не виждаш.... незнам с 12 гига пиксела какво би излязло ! Следя равитието на колата и ме радва, но аз говорех на собственика не на някой друг.

Comment

• Някой просто имат други разбирания за красота...
      Ясно че не всеки може да си позволи добра камера ама с желание винаги може да станат нещата... Тук такова в повечето липсва. Най лесно е пред панелките да нащракаш и после да покажеш манията...
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Стегни се ! Ако имах още 145 щях да кача снимки Не съм казал никъде мойте е ПО По НАй И адвокат ли го даваш ? Надявах се колегата да го преме като градивна критика, не като заяждане и мисля ме разбра, ти точно какъв си в случая ? Бронята е къдрава под багажника ако не виждаш.... незнам с 12 гига пиксела какво би излязло ! Следя равитието на колата и ме радва, но аз говорех на собственика не на някой друг.

не го давам ни адвокат нито защитник или каквото и да е бронята не е крива вратата на багажника дава тази илюзия и друго всяка кола е хубава за своя собственик дори и в двора при кокошките да я снима всяка една кола винаги има какво да се пипне по нея и не смятам че колегата го е приел като градивна критика

п.с. аиде стига че окепазихме темата....
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Staikov Покажи съобщение
          ...
          Покрай караниците на другите да кажа 1 браво

Comment

• Ако не е тоя красив пейзаж,ще се изгуби цялата красота на 166цата...

Comment

• Кораба майка заедно с бегачката ...
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                У Мола
                Уникално красива 146 ца със страшно красиви джанти и рекаро салон.Комплименти за колата и стопанина.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• семейна кола
                  Attached Files
                  ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                  ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                  Alfa Romeo 4C

Comment

• хоп
                    Attached Files
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                      хоп
                      Разцепва мрака....
                      AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                      AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                      sigpic

Comment

• 2 часа старателно миене, 2 часа старателно пастиране на сянка и ефекта
                        Attached Files
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

хоп

Comment

хоп
                            С две думи - красота и творчество
                            '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

• Няколко от днес...
                              Attached Files
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Няколко от днес...
                                Найстина не мисля че съм виждал по-красив автомобил на живо, но не мога да разбера защо го продаваш

П.П Прочетох ти темата малко по-надолу. Жалко е че трябва да я оставиш голяма е красавица...

Comment

Working...
                                X