If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ся да видиш колко е лесно да обсъждаш на хората колите я качи снимка на твоита ама я направи както искаш може и професионалист да извикаш да ти я снима да видиш ки кусури ще ти изкарам
не защитавам никой и не искам да обиждам никой ама да питам ти тая кола на живо виждал ли си я??? светлоотразителите ги няма защото 1 на 30 алфи феислифт е със здрави гърнето не е увиснали а е по дълбоко бронята хич не е крива а багажника наистина е зле и пак не ти дава чест и право да говориш такива неща в този раздел а да не споменавам и факта (както каза колегата по горе) че 75% от снимките качени в темата имам чувството че са правени докато собственика е тичал като бит кон около колата си... В България сме все пак ако не забелязваш огледаи се неможе всички да имат апарати за 2500лв. или телефон с 12гигапиксела камера... всеки качва снимки на колата си защото я обича затова сме в този форум не да се плюем нито обиждаме аре ако се прекали със селския тунинг е разрешено съвет да се даде на собственика но не и да се съди...
Стегни се ! Ако имах още 145 щях да кача снимки Не съм казал никъде мойте е ПО По НАй И адвокат ли го даваш ? Надявах се колегата да го преме като градивна критика, не като заяждане и мисля ме разбра, ти точно какъв си в случая ? Бронята е къдрава под багажника ако не виждаш.... незнам с 12 гига пиксела какво би излязло ! Следя равитието на колата и ме радва, но аз говорех на собственика не на някой друг.
Някой просто имат други разбирания за красота...
Ясно че не всеки може да си позволи добра камера ама с желание винаги може да станат нещата... Тук такова в повечето липсва. Най лесно е пред панелките да нащракаш и после да покажеш манията...
Стегни се ! Ако имах още 145 щях да кача снимки Не съм казал никъде мойте е ПО По НАй И адвокат ли го даваш ? Надявах се колегата да го преме като градивна критика, не като заяждане и мисля ме разбра, ти точно какъв си в случая ? Бронята е къдрава под багажника ако не виждаш.... незнам с 12 гига пиксела какво би излязло ! Следя равитието на колата и ме радва, но аз говорех на собственика не на някой друг.
не го давам ни адвокат нито защитник или каквото и да е бронята не е крива вратата на багажника дава тази илюзия и друго всяка кола е хубава за своя собственик дори и в двора при кокошките да я снима всяка една кола винаги има какво да се пипне по нея и не смятам че колегата го е приел като градивна критика
Comment