Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Красиви снимки на вашата лична АЛФА...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеГрешка колата е GTV 1.8 TS MEDIUM и излиза от завода със салон от плат и метални джанти със гуми 195/60/15.
Колежката си има хубави джанти за лятото,а за зимата тези са екстра,първата зима във мен колата беше със такива джанти и се държи екстра на пътя,след това ги махнах и зимата не съм я карал.Last edited by Lei-chery; d.m.y г., 18:36.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеГрешка колата е GTV 1.8 TS MEDIUM и излиза от завода със салон от плат и метални джанти със гуми 195/60/15.
Колежката си има хубави джанти за лятото,а за зимата тези са екстра,първата зима във мен колата беше със такива джанти и се държи екстра на пътя,след това ги махнах и зимата не съм я карал.
Просто коментирах, че не и отиват на колата, все едно е ограбена.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМале, ти ме уби. Не знаех, че има и такава разновидност. Винаги съм си мислел, че няма ГТВ от завода с 15-ки. Виждал съм 4-5 ГТВ-та 1.8, ма всичките си бяха с алуминиеви 16-ки, та затова си мислех, че само с алуминиеви излизат от завода.
Просто коментирах, че не и отиват на колата, все едно е ограбена.
Спирам със спама.....!!!Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka@MaDHaCkEr: Визията на колата е супер, обаче трябваше ли наистина да махаш скудето с емблемата от капака...
@vladeto_: Черни фарове фор дъ уйн!Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеОбщо взето всичко е въпрос на вкус, на мен лично така ми харесва повече.
---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:31 ----------
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениенещо и от менsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеето малко и от мен....
п.с. ако някои знае от къде мога да си намеря капачката на задната броня дето се завива куката за теглене да сподели Моля156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолега, можеш да си я поръчаш от МИлано МОторс...ако те дразни.Не са чаааак толкова скъпи...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
И моята беше 40лв за комбито....кофтито е, че ще трябва да се пръсне в цвят...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment