Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов член на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Първо добре дошъл при нас и да ти е честита колата.

А сега .. имаш имобилайзер можеш да се убедиш по следния начин - като дадеш на контакт ти светва лампа CODE с ключ над нея , когато лампата изгасне ключа е разпознат и можеш да запалиш Колкото до кутийката на ключа - по-добре отиди да ти направят прибиращ се (мисля , че има и с червени кутии ако имаш претенции)
    Здравей, четох Owner's manual и там пишеше точно това за таблото и иконка с CODE светва. При мен няма подобно нещо.

Освен това, платката от ключа стои вкъщи, за да не се повреди и пак си карам. В ключа все пак има нещо мъничко, което може да е RFID карта (знам ли как е направен тоя имобилайзер). Мисля си, че имобилайзерът е спрян.

Много бих се радвал на прибиращ се ключ, откъде мога да си го направя? Колко струва?

П.С. Благодаря на всички за пожеланията. Колата ме изостави на 4тия ден, но след като смених акумулатора (оказа се, че не е сменян никога - 12 годишен) всичко е придоби различен отенък.

Сега ми остава затягането на гърнето - гъгне.

Маркучът от интеркулера към двигателя е снаждан с подръчни материали от стария собственик и не е подменен с нов и тече оттам масло. Идеи откъде мога да намеря нов?
    Last edited by raz0r; d.m.y г., 20:54.

Comment

Те тава е баце !
      Да те радва повеке,от колкото да те нервира
      Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
      Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
      Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Първоначално публикувано от raz0r Покажи съобщение
        Здравей, четох Owner's manual и там пишеше точно това за таблото и иконка с CODE светва. При мен няма подобно нещо.

Освен това, платката от ключа стои вкъщи, за да не се повреди и пак си карам. В ключа все пак има нещо мъничко, което може да е RFID карта (знам ли как е направен тоя имобилайзер). Мисля си, че имобилайзерът е спрян.
        Честито за колата колега,много да те слуша както и ти нея.
        Това мъничкото дето е в ключа-точно то е чипа за имобилайзера. Ако го махнеш и пак успееш да запалиш,значи ти е отстранен имобилайзера.
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
        X