Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият ми Crosswagon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    За съжаление, окачването е също толкова чупливо колкото и на стандартната 156-ца... Ма ти си претръпнал вече, така че честито и смело напред!
    Аз не съм на това мнение,поне имам наблюдение върху няколко Кроса,и мога да кажа че е по здрава от нормална 156
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Аз не съм на това мнение,поне имам наблюдение върху няколко Кроса,и мога да кажа че е по здрава от нормална 156
      Незнам кво си им наблюдавал ма частите дето се трошат в 156 се слагат същите и в кросвагона та кое викаш е по здраво
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега, ако си пробвал или като пробваш, сподели как се държи на сняг
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Колега, ако си пробвал или като пробваш, сподели как се държи на сняг
          Гумите, с които я купих са 2005 година, иначе доста добре като грайфер, ама не като нови. Много по-лесно тръгва, спирането е все тая. Никъде не задира, другите коли са се погрижили да изринат снега. Иначе качване на бордюр не е никакъв проблем, на същото място със старата (156 1. трябва да се засиля, иначе нямам шанс.
          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

А завоите, недозавиване, презавиване?
            Как се кара Q4 в завой (особено на хлъзгав път), като предно или като задно или различно?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Незнам кво си им наблюдавал ма частите дето се трошат в 156 се слагат същите и в кросвагона та кое викаш е по здраво
              Явно висоината,и високите гуми си казват думата
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не знам кой ме урочаса, но вече месец и няколко дни съм без Crosswagon-a. Надявам се до края на седмицата да я оправят. Фара се оказа твърде дефицитен, а и Армеец забавиха нещата допълнително. Хубавото от цялата история е, че поне ще съм с нов оригинален фар, което е някакво успокоение.

Comment

колега, дай вече някакво мнение на база опит - надявам се да си покарал достатъчно вече...
                  Alfa Romeo Corsswagon
                  Aprilia Tuono RSV

Comment

Какво да ви кажа? Окачването е зле, следващата ми стъпка ще е да сменя предните амортесьори и да сложа гресьорки на всички подвижни части. Полиуретана не се окача окончателно решение.
                    След чипа върви добре. Харчи градско 10, извън 6.5. Ако пусна климатика +2.
                    Имах ядове с фаровете, но всичко тръгна откакто ми я блъснаха.
                    Задната врата трябва да се тръшка, иначе не може да се затваря.
                    Иначе много си ме кефи, сега ще я разхождам до Гърция.

Comment

що ли питам, след това мнение как да си я купя
                      колега, твоята на колко км. е?
                      Alfa Romeo Corsswagon
                      Aprilia Tuono RSV

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                        Какво да ви кажа? Окачването е зле, следващата ми стъпка ще е да сменя предните амортесьори и да сложа гресьорки на всички подвижни части. Полиуретана не се окача окончателно решение.
                        След чипа върви добре. Харчи градско 10, извън 6.5. Ако пусна климатика +2.
                        Имах ядове с фаровете, но всичко тръгна откакто ми я блъснаха.
                        Задната врата трябва да се тръшка, иначе не може да се затваря.
                        Иначе много си ме кефи, сега ще я разхождам до Гърция.

Колега относно задната врата пробвай да регулираш двете тампончета на вратата и ако има някаква неточност при ключалката може самата нея да я регулираш малко. Мен ме бяха трснали леко отзад и след ремонта не ми се затваряше добре вратата, но с малко настройки се получи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Много ми харесват тези crosswagon-и, но никъде не намирам из обявите автомат? Предлага ли се изобщо?

Comment

Не, няма.
                            sigpic

Comment

И така. Равносметката за почти 2 години с Crosswagon-а.
                              Окачването винаги е в скърцащо състояние, полиуретана въобще не помага, рециклирането на шарнири е временно решение. Чаках амортисьори от Ауто Италия 2 месеца. Боята много лесно се наранява. Задната врата трябва да се тръшка, за да се затваря.
                              Ксенона е твърде проблемен, предната машинка за нивото ми се беше прецакала.
                              За двигателя не мога да кажа нищо лошо, но заобикалящата го кола не е с нужното качество, което трябва да бъде.
                              Говоря в минало време, защото преди няколко дни се разделих с колата, минавам на друга марка, тотално различен клас автомобил и скоро няма да си помисля за Алфа.

Comment

Мога само и единствено искрено да те поздравя
                                sigpic

Comment

Working...
                                X