Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще се възползвам от поканата, но ще е като малко се съживи вън и съседа ми /Емил Чолаков/ започне да говори за положителни температури в прогнозата за времето. Лятно чедо съм и толкова да не понасям зимата, но и тя си ми го връща като през седмица съм с грип. Още ме е яд, че не можах да се до търкалям на итал-фест'а. Там ще да е паднало снимане!
    "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

• IT Support , иначе казано системен администратор
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• до тук както следя темата .. все интересни люде

Comment

• Сега обърнах внимание на темата. И е време и аз да си кажа. Работя като агент lost & found на летище София но към една швейцарска фирма /Swissport/. Надали ще съм много полезен но ако кацнете на летището без багаж, ще съм ви полезен.

П.П Дано не опрете до мойте услуги.
          Alfa Romeo GTV

Comment

• Аз съм онколог.Искрено се надявам да не опирате до мен.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

• няма, няма, с вас двамата само бирата ще допираме

П.С. Малии какъв спамер съм се извъдил ... спирам спирам

Comment

• по професия трябваше да съм стругар , ама не станах такъв и сега работя като шофьор и разкарвам минерална вода от 19 литра!през лятото си мисля че ще бъда много търсен
                alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Здравейте.Мърляво монтьорче съм в собствен сервиз за ходова част.При проблемаций по АМ ТРАКИЯ 120-130ти км в посока Бургас-0887 476033
                  EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                  Suzuki GSXF600 99г.
                  Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

• Аз работя в доста голям търговско-сервизен комплекс.
                    /Няма да споменавам кой е да не става реклама/
                    По образование съм инженер по двигатели
                    Last edited by Xman; d.m.y г., 11:33.
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Аз съм от Пловдив и работя в сферата на текстила. Занимавам се с платове, обзавеждане на хотели и ресторанти.

Comment

• аз съм застраховател
                        фиат мултипла jtd
                        ФОРД ПУМА

Comment

• Медицински представител, продавам в Пирогов всякакви железа и протези и други импланти, познавам много травматолози, но дано не опирате до моите услуги.....
                          Ако имах 100 бона,ще си купя Брера.Но имам Спринт 1500.82г.не е QV

Comment

• Пиша си софтуер, финансов.

@Колов, страхотни снимки имаш. Особено изразителни са снимките на Бай Стоян, с тези снимки те помня от фото форума още от преди няколко години, в "любими" са ми
                            146 1.6 TS '00
                            156 2.4 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от Димитър Покажи съобщение
                              ...продавам в Пирогов всякакви железа и протези и други импланти...
                              Брат ми си носи от няколко години във врата 1 от вашите импланти и 5-6 винта. Имате ли обратно изкупуване - шега
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• @Stefo, да не ме бъркаш с Николай Желязков /с ник kolov/. Няма база за сравнение .. човека е много, много талантлив и няма стигане! Във ФФ съм с ник droopy, просто за регистрацията си тук, ползвах фамилията си

Comment

Working...
                                X