Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прост продавач в магазин за мобилни услуги ДЖЕФФ. Магазина е на Мадрид 16. Ако имате проблеми с мобилни телефони или искате нов може да се обръщате към мен Иначе студент 1ва година телекомуникации

Поправка: вече безработен...
    Last edited by error145; d.m.y г., 14:41.
    sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• Ако мога да бъда полезен не,пожелавам никому но все пак на всички се налага Траурна агенция.
      Цялостна организация! 0/24'часа
      0878722611.

Last edited by kaloiannnnn; d.m.y г., 09:55.
      LUXURY FUNEBRI CARS
      Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Занимавам се с поддръжка на софтуер (основно Microsoft приложения) в Hewlett Packard, както и с мрежи (LAN, WLAN, VPN etc). Ако някой има проблеми с компютъра, бих могъл да помогна.
        Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
        Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Аз се занимавам с консултантски услуги в сферата на управлението, в частност изграждане на системи за управление ISO - ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007. Скоро започнах да правя системи за управление на документооборота и огранизация на задачите във фирмата, с помощта на Microsoft Sharepoint.
          Diesel is the fuel of Satan

1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl

Comment

• Занимавам се с производство на вътрешна и външна дограма от широколистен и иглолистен материал.
            От взимането на размери до доставката и монтажа в цялата страна.
            А също и производството на мебели.
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Аз пък работя в млечното предприятие MAY DAY като търг.представител във София.Ако някои има заведение или магазин и желае да работи с мен насреща съм.Винаги мога да измисля нещо от което да е доволен клиента.

Comment

• Ако някой има проблем с някой зъб с удоволствие ще му помогна
                Стоматолог съм в клиника в кв.Подуене.

Comment

• в цеха ни се изработват хидравлични цилиндри и станции,разполагаме с пълна гама стругове с ЦПУ и обработващи центри....аз отговарям за качеството ,както и настройвам при нужда(от време на време) част от струговете.....
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Счетоводен софтуер. Програми за управление на складове, за съставяне на платежни нареждания, за издаване на фактури и др. ---> http://www.*****.com/
                    Също така регистрация и пререгистрация на фирми ---> http://******.eu/
                    Last edited by diapper; d.m.y г., 18:06. Основание: реклама
                    downhill

Comment

• Аз работя във FRANKE вносители на кухненско оборудване Фурни за вграждане ,котлони,аспиратори ,съдомиялни ,смесители и мивки,ако някой има нужда и ще прави кухня да се обажда 0888 658 614 Венцислав
                      Last edited by simvola; d.m.y г., 09:44.

Comment

• Касови апарати(вече с вградени терминали връзка към данъчното), Електронни везни(от бижутерските през търговски, платформени та чак до кранови до 20-30 тона), Софтуер за магазини, ресторанти, POS системи, принтери(фискални и нефискални), компютри, поддръжка и ремонт на всичко това. Ако някой има нужда да не се колебае, специалното отношение и отстъпка са гарантирани от мен!
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Аз съм мениджър развитие в Easy Credit ако някои има нужда от бързи пари да звънка.
                          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Завършил колеж па екранни изкуства, специалност Аудио-Видео монтажист ... студент 3-ти Курс по същата специалност. Да не звучи като реклама, но ако се нуждаете от заснемане на семейни събития (сватбени тържества, рождени дни, именни дни, кръщене, награждавания и юбилеи, абитуриентски балове), видео покани, корпоративно кино, рекламни клипове може да се обърнете към мен.
                            За подробности - http://videozasnemane.org/
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Аз работя в агенция за недвижими имоти в Солун,Гърция,ако някой иска имот в Солун,околности и Халкидики да казва.Иначе с каквото мога да помогна в Солун пак съм насреща.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Работя във фирма, произвеждаща термопомпи (геотермални агрегати, чилъри и др.) Ако на някой му е твърде горещо през лятото или твърде студено през зимата, все ще се измисли нещо. За обратния случай не отговарям!
                                Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
                                Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
                                Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
                                Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Working...
                                X