Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oще едно попълнение за ЕКонт

Поздрави колега!
    Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
    Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
    Alfa Romeo GT 1.8 TS
    Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
      няма ли професионални шофьори в този форум?
      Баща ми е професионален, а аз засега съм само с Ц категория, догодина "Е". Ти къде бачкаш тираджия ли си
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• Председател на комисия в пункт за периодични технически прегледи на пътни превозни средства

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• Първоначално публикувано от ScuderiaAlfaCorse Покажи съобщение
          Председател на комисия в пункт за периодични технически прегледи на пътни превозни средства
          Оп колега.Собственик на пункт за ГТП и председател на комисия В същия.
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Germanos/Globul/ - ако някой има проблеми с мобилния си план или има нужда от съвет при покупка на нов телефон (смартфон) съм насреща.

Comment

• Застраховки, Еко такси, Съдейсвтие при регистрация в КАТ Пловдив
              sigpic
              Alfa Romeo GT JTD 16v `04
              Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
              Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

• Проектант,конструктор,технолог,програмист на МРМ с ЦПУ , SolidWorks,FeatureCam,AutoCad
                Аlfa 147 2.0 TS

Comment

• Писал съм някаде в началото на темата и незнам дали съм едитвал поста, за това ще кажа пак с какво е занимавам, не че е нещо с което да съм полезен тук но все пак Работя като управител в Пицария Дон Вито по кокнкретно в заведението в кв. Красна Поляна. Ако има гладни и мързеливи да звънят на 0898 622 422! Правим и безплатна доставка до дома и офиса в рамките от 10:00 до 23:30.
                  Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                  Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                  Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                    Писал съм някаде в началото на темата и незнам дали съм едитвал поста, за това ще кажа пак с какво е занимавам, не че е нещо с което да съм полезен тук но все пак Работя като управител в Пицария Дон Вито по кокнкретно в заведението в кв. Красна Поляна. Ако има гладни и мързеливи да звънят на 0898 622 422! Правим и безплатна доставка до дома и офиса в рамките от 10:00 до 23:30.
                    Ааа и пиците и сервитьорките са добри...

ПП: Занимавам се с трафик на хора, дефицитни стоки, крупни измами, афери и др. Бъзикам се - ако някой има нужда от помощ около автоелектрониката, както и PC да свирка (усилватели, тубички, ВЕФ-чета, PSU).
                    Last edited by DMS; d.m.y г., 21:37.

Comment

• Професионално почистване на всичко,работим със системи Rainbow(не съм дистрибутор),дори перем коли.

Comment

• Инженер по телекомуникационни системи...
                        Работя в Тераком ООД
                        Занимаваме се със системи за контрол на достъпа (RFID), контрол на работно време (RFID), отдалечен мониторинг, асансьорна техника и др.

http://www.teracom-bg.com/

Comment

• Оператор радиационен и дозиметричен контрол в АЕЦ Козлодуй ЕАД.
                          Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                          Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                          Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от miroslav_blood Покажи съобщение
                            Germanos/Globul/ - ако някой има проблеми с мобилния си план или има нужда от съвет при покупка на нов телефон (смартфон) съм насреща.
                            И аз съм от Германос в City Centur Sofiq, ако някой има нужда от нещо да пише и ще помагаме като за свой хора
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Аз сам инженер работя в Англия ако някой има нужда от нещо да казва прибирам се на 6 септември .

Comment

• Продавач-Консултант и Колорист в борса "всичко за бита".Официални представители сме на автобояджийските продукти на MIPA и не само нея.Всичко за боядисването и придаване на добър външен вид на една кола от А до Я.Ако имате нужда от съвет за някоя марка продукт, кое как е по добро, как се прави и т.н. давам и безплатни съвети
                                Last edited by Subsense; d.m.y г., 19:11.
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                                Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                                Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

Working...
                                X