Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз съм специалист по соларна енергия и по-точно фотоволтаици. Работя във фирма за производство на слънчеви фотоволтаични панели и изграждане на слънчеви електроцентрали по полетата. Длъжността ми във фирмата е ръководител отдел силно и слаботокова електроника.

Ако някой иска да си кара Алфата на ток от Слънцето да звънка

Иначе често се занимавам и с фотография полупрофесионално.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• не съм в клуба, но с тендция да стана, освен това съм много голям почитател на италианките, та за всеки от клуба на алфа ромео ще направя 20% отстъпка

сътрудник съм в компания за изработка на интернет-страници, имаме около 300 клиента и бройката расте всеки ден

www.development-bg.com

не съдете по качеството на това, което виждате там, защото много голяма част от проектите биват окепазени от клиентите. тъй като тук всички сте културни и интелигентни хора, не се съмнявам , че евентуалния продукт ще е на много високо ниво...

ако имате някакви въпроси относто дизайн/имате нужда от консултация/или каквото и да е - питайте без да се колебаете - пак за членова на клба на алфа ромео - напълно безплатно... може да ви се струва смешно, но за консултации дерем кожи инак
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• също така ако сте УЕБ ДИЗАЙНЕР/ГРАФИЧЕН ДИЗАЙНЕР и си ТЪРСИТЕ РАБОТА -

свържете се с мен!!!!! гарантирано много добро заплащане НА ПРОЕКТ !!! получавате си парите на свършена работа !!!

търсете ме на :

0888 29 36 22 - Стоян
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Занимавам се със SEO
          Основно със собствени проекти, също така й със PHP & MYSQL динамични сайтове , общо взето изкарване на пари от интернет без много да се работи
          Пък съм й студен в УНСС.

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer
            Занимавам се със SEO
            Основно със собствени проекти, също така й със PHP & MYSQL динамични сайтове , общо взето изкарване на пари от интернет без много да се работи
            Пък съм й студен в УНСС.
            това ще го покажа на нашия SEO отдел дето си го писал , дето ми твърдят, че много рабоят , пък аз им казвам, че нищо не правят по цял ден
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
              Първоначално публикувано от netsurfer
              Занимавам се със SEO
              Пък съм й студен в УНСС.
              това ще го покажа на нашия SEO отдел дето си го писал , дето ми твърдят, че много рабоят , пък аз им казвам, че нищо не правят по цял ден
              Лъжат
              И като прегледах собствените Ви проекти са й адски големи БЕЗДАРНИЦИ, а й дизайна им адски много куца ... направо ужас колега ...

Comment

• то има и нещо друго , че на клиентите да им представиш нещо хубаво накрая го осират

всеки навътре в този бизнес го знае това един от 10 клиента може да бъде убеден в това какво става и какво не става, и 1 от 10 от тези клиенти е достатъчно мъдър да се остави в ръцете на хората, които разбират от това много малко са хората , които могат да си позволят лукса да правят по 5 сайта годишно за 5 големи клиента, и обикновено те са се закачили за някой, който им сняся правителствени проекти
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Програмист, web софтуер правя, не само сайтове, но и доста по-специфични проекти, скриптове, програми за всякакви нужди Smile
                  Wasp...къде работиш. Да не е в х-л Оазис Сл. Бряг

Аз съм брокер на недвижимо имущество. Ако някой се интересува от закупуване на апартамент да ми пише.
                  Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer
                    ...Пък съм й студен в УНСС.
                    Приятелю, а кога ще станеш топъл?
                    Шегувам се. Без лоши чувства.
                    Между другото при мен не се отваря страничката от линка ти:
                    "Firefox не може да намери сървъра www.bgwebmaster.com"
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito
                      Първоначално публикувано от netsurfer
                      ...Пък съм й студен в УНСС.
                      Приятелю, а кога ще станеш топъл?
                      Шегувам се. Без лоши чувства.
                      Между другото при мен не се отваря страничката от линка ти:
                      "Firefox не може да намери сървъра www.bgwebmaster.com"
                      Хмм, има проблем с nameserver-ите нещо, мерси, ще го погледна

Comment

• SPAM

Аз съм кондуктор в рейсЪ. Кат немате кинти за гориво ше ва глобявам
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Аз се занимавам с електроника, проектиране на платки и програмиране на микроконтролери, в момента в сферата на телекома а преди правех управления за разни машини. Ако има някой колега тука, който има желание да направим поредния опит за собствено ECU ей така за спорта да пише
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Аз работя в рекламна фотографска фирма като помощник фотограф. www.sergeevstudio.com
                            Alfa Romeo 145...+5

Comment

• От 10 години съм брокер на ценни книжа (или както сега ги наричат по европейски: "финансови инструменти"). За миналата година съм в челната 5-тица по брой сделки и в 10-тката по оборот, реализиран на българската фондова борса. Та ако на някого му трябват такива "инструменти" - да се обажда. С тези инструменти не можеш да си ремонтираш колата или апартамента, но можеш да си повишиш доходите

Мога да бъда полезен и с консултации относно личните финанси.

Освен това, от 2 години се водя банкер - работя в структурата на Юробанк И Еф Джи (демек - Пощенска банка), та имам някой и друг контакт, ако на някого трябва да му се свърши работа. Мога и да ви светкам за банковите продукти и услуги
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Ами аз сега завърших средното си образование - студена обработка на метали и работя в семейната фирма занимаваща се със същото!Обработка на метали,конструкций,крепежни елементи и много др.!В момента съм шлосер,стругаро-фрезист така че мога да съм полезен с изработването на всякакви железарийки по Алфите ви !Другата година ще съм в Техническия университет в София,пък дано излезе от мен някой машино-строителен инжинер !

155 2.5 V6
                                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                                X