Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги има ли някой, който да е ходил в Холандия или направо да живее там, месля, че бях мернал някъде един, но сега пак преглеждах и не мога да го видя отново
    иначе аз съм се явявал по изпити TOEFL и SAT, ако някой му трябва нещо да пита, да заповяда :P

Comment

• Оператор,фотограф и видео-монтажитст.Но не от тези дето правят тез готините снимки,по скоро на сватби,футболни срещи и разни други весели неща също така и съм студент в Пловдивски Университет уча Бълг. ез. и Англ. ез.
      Un Amore Grande!
      Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
      Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
      http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

• А заложни къще не видех
        а останалото време играя снукър ... не професионално де ,ама съм ходил на един два турнира

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Програмист.
          Студент.
          Идиот.
          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

• Автобусни билети за цяла Европа.10% отстъпка за всички алфисти!
            sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

• Живеа и работя ж Белгиа.Имам работилница и права коли и камиони,вси4ко без ламарини.От време не време купувам и продавам по некоиа друга кола.Ако мога да бада полезен на некого дал сам телефони за взазка в темата за взаимопомо6т.
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
                Оператор,фотограф и видео-монтажитст.Но не от тези дето правят тез готините снимки,по скоро на сватби,футболни срещи и разни други весели неща също така и съм студент в Пловдивски Университет уча Бълг. ез. и Англ. ез.
                Супер.
                Аз за сега съм само фотограф, кат събера пари за техника и останалите 2.

А, и Алфа нямам още
                156 SW '02

Comment

• По образование съм компютърен инженер.По настоящем работя като технически мениджър във фирма за офис техника.Наблягам на копирни машини и лазерни принтери.
                  Ако някой има нужда от нещо да заповяда...
                  SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                  SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                  SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• хммм... аз работя в сферата на туризма и по-точно в хотелиерския бизнес...... ако някой ........ да пише

Afla Romeo GTV ............

Comment

• Първоначално публикувано от LiopaR Покажи съобщение
                      хммм... аз работя в сферата на туризма и по-точно в хотелиерския бизнес...... ако някой ........ да пише

Ооо , колега
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Аз съм търговски представител на една фирма за канцеларски материали, техника и обзавеждане на офиси, т.е. ...ако на някой му потрябва лист с химикалка и бюро със въртящо се столче да се обърне към мен...
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Здравейте, колеги Alfa'джии Това е първия ми post тук. Казвам се Марто и съм Софтуерен инженер в една немска софтуерна фирма
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                          Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                          Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

• ел техник.подемнотранспорти и пътностроителни машини.Индукционни пещи и генератори от всякакъв тип:Мерллин,Ролсройс,Хюндаи,Шкода,Хитачи и др.Като временна работа,успех с моторите на МБ и Форд.Силажокомбайни Клаас,комбайни Ню холанд, Клаас и Джон диир.Като хоби в БГ системата генератар,акумулато и стартер.Сега:монтаж на тежки машини в хартиената промишленост,портални кранове и тръбни конструкции.Като имам свободно време,човъркам Алфи.Искат разбиране и нежност
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Занимавам се с авто аларми работя и живея в Перник.
                              lancia thema
                              punto
                              155 TDsigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
                                Здравейте, колеги Alfa'джии Това е първия ми post тук. Казвам се Марто и съм Софтуерен инженер в една немска софтуерна фирма
                                1 Добре дошъл. 2 Викат ни Алфисти не алфаджии

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X