Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте кариеристи

Здравейте, аз завърши тази година "Икономика на търговията". От две години и половина се занимавам в сферата на недвижимите имоти, застрахователен брокер съм към ins - delivery и имам бирария Алигатора в дружба на езерото. Ако някои има намерение да сключва застраховки мога да дам много добри цени и БОНУСИ за всеки индивидуални. Ако някой има интерес да ми пише на лични, имам какво да предложа интересно. 0884457377/ 0878979907
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

• Техник в кабелна телевизия.На който мога да помогна в района на Пещера и Брацигово да звънка.0889937494/Николай
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Електро спецелист. Бачкам в една фирма за сот, видео наблюдения,контрол на достъп и сякакви такива щуротии, ако мога да помогна на някой с нещо да драсне едно Л.С.

Comment

• Преди 2 години завърших средно-специално Програмист и оператор на машини с ЦПУ ( накратко - стругар ) В момента работя като помощник управител в една пицария в Люлин... Някой ако иска да прави панти или да шлаифа нещо аз съм човекът Мога да дам и съвети как да си правите хубава пица в къщи

Едит: От 4 години ряботя в Пица Дон Вито като барман, а от близо 2 години съм Управител в същата пицария.
          Last edited by RahzeL; d.m.y г., 20:59. Основание: Сменена месторабота
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Здрави те незнам дали някои ще се заинтересува от това което мога да помогна,от 5г, се занимавам с авто части за европеиски автомобили и маса та MOBIL I ESSO
            WEST SIDE

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
              Преди 2 години завърших средно-специално Програмист и оператон на машини с ЦПУ ( накратко - стругар ) В момента работя като помощник управител в една пицария в Люлин... Някой ако иска да прави панти или да шлаифа нещо аз съм човекът Мога да дам и съвети как да си правите хубава пица в къщи
              аз съм най-големият пицояд в пловдив - приемам савети за пици дайе и цели рецепти!!!! мойе и на лс
              Доколкото се отнася до мен - средно електротехник, висше аграрна икономика, занимавам се с тъговия и проектирам разни работи както и оценявам такива дали стават за нещо.Ако някой се нуждае от савет по проект да пи6е!!

Чакам си савета за хубава дома6на пица!!
              Last edited by Gattuso147; d.m.y г., 23:54.
              Alfa Romeo 147 1.6
              sigpic

Comment

• Нашата семеина фирма се занимава с внос и търговия на мебелен обков и аксесоари за мебели.
                За всичко свъразано в мебели, обзавеждане, кухни може да се обръщате към мен за съвет.
                Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Comment

• Работя в сферата на Фармацията и Медицината...
                  Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:57.
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Здравейте! Сега след като се представих, попадам и на тази тема. Не исках да разводнявам предния ми пост затова ето ме и тук!
                    Графичен дизайнер съм. Напоследък се занимавам предимно с Уеб, но имам солиден стаж в издателство СофтПрес, що се отнася до печатни материали. Превърнах хобито си /фотография/ в полезен инструмент в работата ми. Виждам, че имам колеги, което много ме радва. Все пак не споделяме само професия а и страстта си към Alfa Romeo. Ще се радвам ако мога да съм от полза на колектива!

П.С. Мога да консултирам как се дегостират: вино, мусака, мухито и така нашумелите напоследък - зелеви сърмички
                    "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

• Първоначално публикувано от Gattuso147 Покажи съобщение
                      Чакам си савета за хубава дома6на пица!!
                      Колега видях ЛС-то но нещо неможах да го изпратя затова ще копирам отговора ми тука.
                      Първоначално публикувано от Gattuso147
                      Здравеи колега алфист!!!
                      Ако можеш да дадеш няколко съвета за домашна пица ще сам много щастлив. Обеснявай на барзо - бил съм и за малко готвач ще те разбера. Мерси предварително и весели празници!!
                      Извинявай за забавения отговор но нали съм нов и чак сега видях писмото... Начи купешко тесто се разточва с много брашо докато не стане тънко около 3-4 мм и се постеля в намаза с олио тава, след което с пръсти се удря така че да се получат като дупчици по тестото с цел да не набухне и да стане като питка... намазва се с доматен сос (от консерва примерно) или заквасена сметана (на мен лично повече ми харесва) и се реди по следния начин: 1во е месото(колбас) след това са зеленчуците(царевица, гъби, грах, маслини, лук, доматки и т.н.) следват млечните продукти (сирене, топето сирене) и най-отгоре се слага кашкавал по възможност настурган и отгоре може да се чукне едно/две яйчица като се пуква жалтъка. Това е общо взето. Ето и една пица която предлагаме в заведението и доста се поръчва от нея. Доматен сос, пилешко роле, кисели краставички, царевица и кашкавал. Дано да съм помогнал...
                      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщение
                        З
                        Графичен дизайнер съм.... Превърнах хобито си /фотография/ в полезен инструмент в работата ми.
                        mim, вече имаш конкуренция. Няма само теб да тормозим. Колега, кога ще видим твои снимки?
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

• то фотографи май има бая ... и дизайнери... доста артистични личности
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Здравейте , аз съм студент 4-ти курс във ВТУ "Тодор Каблешков" - София (бившето ПЖИ) , специалност Транспортна техника
                            Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              то фотографи май има бая ... и дизайнери... доста артистични личности
                              Какъв по-голям комплимент за любимата марка!

Ооо .. на mim oсвен фен друго не мога да бъда. От други форуми за фотография и за дизайн следя изявите й и освен да цъкам с език друго не мога.

Снимки, който не е искал той не е получил. Напоследък ежедневието яко ме блъска и все не остава време за фотоапарата, но излезе ли възможност не пропускам.
                              "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

• Направо ела на някоя среща да ни снимаш.
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Working...
                                X