Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли някой, който да работи на летище София? Моля, да ми пише на лични.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
      Да има случайно тук служители на "Летище София"?

Преди 2 или 3 страници
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Аз съм машинен инженер Отопление, вентилация и климатизация, ако някой има нужда от съвети в тази насока да свирка.

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Може да те навестя колега, понякога минавам да хапвам, че съм от квартала
        Arena Coast Customs

Comment

• Привет на всички! От техническо обслужване на коли нищо не разбирам, но в системата на здравеопазването мога отчасти да бъда полезна.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD `00

Comment

• Държавен служител,по-точно шофьор и охрана на разни хора от едикъде си
            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Брокер на недвижими имоти и фотограф, предимно на сватби и годежи...скоро ще пуснем сайта! страшен е!!!

Comment

• Уча за инжинер вече 3та година,иначе работя барман към верига за кафе-сладкарници.

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                  Уча за инжинер вече 3та година,иначе работя барман към верига за кафе-сладкарници.
                  В коя верига наливаш колега ?
                  Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                  Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                  Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• кафе-сладкарници Неделя

Comment

• аз съм биолог от пловдивския университет,но от 6 години монтирам асансьори в Европа,последно съм в Испания

Comment

• Работя като монтажист на врати в 1 фирма на някои ако му трябва врата за дома/офиса/гаража/индустрията да се обърне към мене работим само с Немски и Италянски врати всичко внос

Comment

• Я ми прати на лично , ако обичаш, един линк към фирмата в която работиш, да не те издирвам след време, че може да ми влезеш в употреба )
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Здравейте,
                            Аз съм архитект и мога да предложа изготвянето на инвестиционни проекти в строителството, както и тяхното съгласуване и одобряване от компетентните органи и инстанции. Предлагам изготвянето на идейни, технически и работни проекти по всички части, градоустройствени проучвания и консултации, инвестиционни стратегии, предпроектни анализи, изготвяне на тримерни визуализации и рекламни брошури.
                            Ако мога да бъда полезен на някой от Вас ще се радвам да помогна.
                            Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                              кафе-сладкарници Неделя
                              Ха.. и аз съм в НЕделя В коя сладкарница в София си?
                              Last edited by DJ Vladic; d.m.y г., 13:14.
                              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• с дограма,щори,комарници,врати,..... застраховки ... на движимо и недвижимо имущество ..каско,гражданска ......
                                Alfa156 Against All

Comment

Working...
                                X