If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се представя и аз какво съм постигнал по автомобила си...
Аз се чудя...за веждите няма ли разлика във веждите на калниците.....понеже не ми е много ясно как ще се закрепят при колегата.... вижда ми се е донора на зендера има фалц на броните...ама може и да съм се заблудил.
Карбон на скудето ще е грозотия според мен. Там дето сега си го сложил е екстра, но повече не слагай според мен... Ей тука има една сребриста 145-ца с много добре направено черно скуде - ей така ако го барнеш ще е най-шукаритетно: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=20071&page=9
Иначе правилно са ти казали колегите - според мен ако продължиш с оптичните неща по колата, ще стане прекалено, даже някои неща вече са прекалени лично за мен - пример са мигачите и стоповете в цвета на купето - това стои хубаво на коли, на които дизайна на стопа/мигача е мислен, колкото и дизайна на паветата и тухлите... На тая кола детайлите трябва да изпъкват и да се виждат ясно, защото точно това е "италиянското" в нея... Не случайно белите мигачи струват една торба пари (когато не са китайчета в които тече вода де...) Емблемата на ферари и според мен не и е мястото там - точно една змия ще заспи идеално обаче...
Ако имаш пари за харчене по колата, следващото нещо, което аз бих сложил е някакъв хубав кожен салон и т.н.
Но в крайна сметка всичко е въпрос на вкус - ако теб те кефи, всичко е наред
Това са само идеи,засега още немога да се реша какво да е скудето и дали да го барам въобще.Конете със сиг ще отидат на паша,някак си от една страна идва претрупано с емблемата на капачката ,но змиите ще паснат и ще сложа ако не за друго за проба поне.
Ферариския кон го пускай на паша.
Карбона на колонките на вратите вече класика.
Тедо ти е писъл , но и аз да си кажа имам няколко изостанали комплекта змии.
Колата иначе си е супер,не я закачай повече.
Ем класика но черното се захаби а така мисля че е по добре от лъскаво черно фолио,а и тва е менте засега за проба само.Ще купувам от готиното силно релефно на 3М за да ги наглася ако ми хареса де...
Аз се чудя...за веждите няма ли разлика във веждите на калниците.....понеже не ми е много ясно как ще се закрепят при колегата.... вижда ми се е донора на зендера има фалц на броните...ама може и да съм се заблудил.
Няма фалц колега всичко е същото,даже калници и брони отлетяха за коли без зендер за донор...
Моито сърце е карбоново(не е перфектно но за проба става), та ако искаш някои ден като имаш път по София може да се видим и да го сложим на твоита за проба
Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Братле евала много добре я направи но лично мое мнение, ако изчистиш лепенките и махнеш ринговете от фаровете ще стой най-добре. освен веждите на калниците друго няма смисъл да и слагаш перфектна е
Братле евала много добре я направи но лично мое мнение, ако изчистиш лепенките и махнеш ринговете от фаровете ще стой най-добре. освен веждите на калниците друго няма смисъл да и слагаш перфектна е
Ринговете се преебаха брат и ще последва демонтаж,ма тряя измисля некви яки габарити...бе ще мисля до феста има време и има какво да се прави още и ще се бориме за най-красив автомобил пък квото сабя покаже ако не ше си поркаме бирички и тва е
Колега я кажи, ако не е тайна с какви пружини си? Видях на една снимка, че са червени ? Ейбах ли са и ако, да подлагал ли си нещо на тях, че виждам, че колата е висока отпред и предполагам доколкото видях амортисьорите са оригинални нали? Иначе колата е страхотна, браво !
Колега я кажи, ако не е тайна с какви пружини си? Видях на една снимка, че са червени ? Ейбах ли са и ако, да подлагал ли си нещо на тях, че виждам, че колата е висока отпред и предполагам доколкото видях амортисьорите са оригинални нали? Иначе колата е страхотна, браво !
Цялото окачване го взех от кола която така си дойде от италия,предполагам в завода ги слагат,но определено от предишните ми ейбах е по ниска...Направо разменихме целите окачвания с колегата Любо.
Comment