Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се представя и аз какво съм постигнал по автомобила си...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз се чудя...за веждите няма ли разлика във веждите на калниците.....понеже не ми е много ясно как ще се закрепят при колегата.... вижда ми се е донора на зендера има фалц на броните...ама може и да съм се заблудил.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Карбон на скудето ще е грозотия според мен. Там дето сега си го сложил е екстра, но повече не слагай според мен... Ей тука има една сребриста 145-ца с много добре направено черно скуде - ей така ако го барнеш ще е най-шукаритетно:
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=20071&page=9
      Иначе правилно са ти казали колегите - според мен ако продължиш с оптичните неща по колата, ще стане прекалено, даже някои неща вече са прекалени лично за мен - пример са мигачите и стоповете в цвета на купето - това стои хубаво на коли, на които дизайна на стопа/мигача е мислен, колкото и дизайна на паветата и тухлите... На тая кола детайлите трябва да изпъкват и да се виждат ясно, защото точно това е "италиянското" в нея... Не случайно белите мигачи струват една торба пари (когато не са китайчета в които тече вода де...) Емблемата на ферари и според мен не и е мястото там - точно една змия ще заспи идеално обаче...
      Ако имаш пари за харчене по колата, следващото нещо, което аз бих сложил е някакъв хубав кожен салон и т.н.
      Но в крайна сметка всичко е въпрос на вкус - ако теб те кефи, всичко е наред
      Това са само идеи,засега още немога да се реша какво да е скудето и дали да го барам въобще.Конете със сиг ще отидат на паша,някак си от една страна идва претрупано с емблемата на капачката ,но змиите ще паснат и ще сложа ако не за друго за проба поне.
      Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Е как да не я бара, трябва да завърши Зендера Веждите на калниците липсват
      Веждите имат липсващ детайл който немога да намера,ако някой може да помогне се търси парчето за предната броня от дясно.Иначе е готов за боя.
      Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Ферариския кон го пускай на паша.
      Карбона на колонките на вратите вече класика.
      Тедо ти е писъл , но и аз да си кажа имам няколко изостанали комплекта змии.
      Колата иначе си е супер,не я закачай повече.
      Ем класика но черното се захаби а така мисля че е по добре от лъскаво черно фолио,а и тва е менте засега за проба само.Ще купувам от готиното силно релефно на 3М за да ги наглася ако ми хареса де...
      Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      Аз се чудя...за веждите няма ли разлика във веждите на калниците.....понеже не ми е много ясно как ще се закрепят при колегата.... вижда ми се е донора на зендера има фалц на броните...ама може и да съм се заблудил.
      Няма фалц колега всичко е същото,даже калници и брони отлетяха за коли без зендер за донор...
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Моито сърце е карбоново(не е перфектно но за проба става), та ако искаш някои ден като имаш път по София може да се видим и да го сложим на твоита за проба
        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Да ама твоята е сребриста - на сребристо карбона стои по-добре отколкото на черно

Comment

Поздравления за ентусиазма, но сякаш е добре да помислиш и едни добри гуми, освен всичката оптика, че ми се мернаха 2-3 балона на предната лява сякаш
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Поздравления за ентусиазма, но сякаш е добре да помислиш и едни добри гуми, освен всичката оптика, че ми се мернаха 2-3 балона на предната лява сякаш
              Знам колега,мисля го но изчаквам за нови направо че средства нестигат за всичко.
              Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Да ама твоята е сребриста - на сребристо карбона стои по-добре отколкото на черно
              Ми тя не е черна

Comment

Братле евала много добре я направи но лично мое мнение, ако изчистиш лепенките и махнеш ринговете от фаровете ще стой най-добре. освен веждите на калниците друго няма смисъл да и слагаш перфектна е
                Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                  Братле евала много добре я направи но лично мое мнение, ако изчистиш лепенките и махнеш ринговете от фаровете ще стой най-добре. освен веждите на калниците друго няма смисъл да и слагаш перфектна е
                  Ринговете се преебаха брат и ще последва демонтаж,ма тряя измисля некви яки габарити...бе ще мисля до феста има време и има какво да се прави още и ще се бориме за най-красив автомобил пък квото сабя покаже ако не ше си поркаме бирички и тва е

Comment

Колега я кажи, ако не е тайна с какви пружини си? Видях на една снимка, че са червени ? Ейбах ли са и ако, да подлагал ли си нещо на тях, че виждам, че колата е висока отпред и предполагам доколкото видях амортисьорите са оригинални нали? Иначе колата е страхотна, браво !
                    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                      Колега я кажи, ако не е тайна с какви пружини си? Видях на една снимка, че са червени ? Ейбах ли са и ако, да подлагал ли си нещо на тях, че виждам, че колата е висока отпред и предполагам доколкото видях амортисьорите са оригинални нали? Иначе колата е страхотна, браво !
                      Цялото окачване го взех от кола която така си дойде от италия,предполагам в завода ги слагат,но определено от предишните ми ейбах е по ниска...Направо разменихме целите окачвания с колегата Любо.

Comment

Малко тестове да видим как изглежда и мисля че се получи добре...
                        Attached Files

Comment

Ето това вече е от 3М-ското фолио нали ???
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Днес те засекох по благоевградско,та ми хвана окото алфата,мн добра визия
                            Alfa Romeo 156 04" 2.4 20v M-Jet Progression

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              Малко тестове да видим как изглежда и мисля че се получи добре...
                              Колега, не е затворен предния капак или просто не са регулирани тамппоните? Някак стърчи.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Колега, не е затворен предния капак или просто не са регулирани тамппоните? Някак стърчи.
                                Видимо не е затворен
                                Иначе Иво много добре е станало, а мислил ли си сърцето да го правиш така ?
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X