Известие

Collapse
No announcement yet.

Гараж на форумните мотоциклети

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз си търся, ма грам не им разбирам ни от двигателите, ни от годините. Гледам, че някои са с по 2 диска отпред, някои са с един. Искам да не е от най-спрелите и в външни забележки може, че си имам идея как ще стане, ама съм много бос с тия Monster-и.
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Зависи какво разбираш под спрял. 900 кубиковия си е с прилична мощност, 600-ката е 50 коня, което ако си начинаещ е екстра, но има опасност да ти омалее. Ето тук са описани всички модификации. Вече какво да гледаш при избора ще питаш колегата Lqnkata. Късмет при избора, и да се похвалиш!

Comment

• Ми аз слизам от GSX-R 1000 K7 с генерация, Power Commander и дет' се вика повечето неща до 150 коня ми се струват спряли, ама заради детето не искам да карам нещо много мощно, че ще стане някоя беля. Иначе стария го има по-назад в темата.
        www.facebook.com/workshox

Comment

• Даа, сега ти видях зверчето. В такъв случаи и 1100 не вярвам да те уплаши с неговите 97 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
            И аз си търся, ма грам не им разбирам ни от двигателите, ни от годините. Гледам, че някои са с по 2 диска отпред, някои са с един. Искам да не е от най-спрелите и в външни забележки може, че си имам идея как ще стане, ама съм много бос с тия Monster-и.
            Шокси, Дукати е като Алфа, ама никаква разлика няма, голяма зарибявка, но са своенравни.
            Аз лятото се бях запалил да си търся донор Ducati SS над 900cc за caferacer, задължително сух съеденител и старата рама преди 94, става уникален байк, но не попаднах на добри екземпляри. Ето за какво говоря:
            http://www.youtube.com/watch?v=9RYD2Lb_72g
            Attached Files
            Last edited by Доко; d.m.y г., 18:55.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Зависи какво разбираш под спрял. 900 кубиковия си е с прилична мощност, 600-ката е 50 коня, което ако си начинаещ е екстра, но има опасност да ти омалее. Ето тук са описани всички модификации. Вече какво да гледаш при избора ще питаш колегата Lqnkata. Късмет при избора, и да се похвалиш!
              Не защото съм фен на марката, но има разлика м/у 100к.с на японка и на италианка. Италианците мерят мощността на мотоциклета на задната гума, японците на вала. Пример: В компанията, която караме сравнявахме многократно моят (Дукати) с на колегата nonamecrew (Хорнет 919) И двата са нейкед байкове, моят е 916куб. хондата - 919куб., и двата са с тегло около 194 кг., 6 скорости, инжекцион и т.н. Дукатито е 101к.с а Хорнета е 110кс. Еднакъв въртящ момент - 94Нм. И двата дават 11.1 на 400м и макс. скорост е 239км/ч с мн малко повече от Хондата.
              Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
              Ми аз слизам от GSX-R 1000 K7 с генерация, Power Commander и дет' се вика повечето неща до 150 коня ми се струват спряли, ама заради детето не искам да карам нещо много мощно, че ще стане някоя беля. Иначе стария го има по-назад в темата.
              Колега, само се обърках от това, че си карал пистови, а сега искаш градски мотоциклети. Самите стилове, мн ги разграничават, но това не означава, че не са динамични.
              Ако споделиш точно какво търсиш като мотоциклет, с удоволствие бих ти препоръчал дадено Дукати.
              Ние вчера се повозихме с тези машинки...
              Attached Files
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Шокси, Дукати е като Алфа, ама никаква разлика няма, голяма зарибявка, но са своенравни.
                Аз лятото се бях запалил да си търся донор Ducati SS над 900cc за caferacer, задължително сух съеденител и старата рама преди 94, става уникален байк, но не попаднах на добри екземпляри. Ето за какво говоря:
                http://www.youtube.com/watch?v=9RYD2Lb_72g
                Мисля, че за екземпляра от посочените снимки е използвана рама на Ducati Supersport. Рамата на Monster'a е малко по-различна.
                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                  Мисля, че за екземпляра от посочените снимки е използвана рама на Ducati Supersport. Рамата на Monster'a е малко по-различна.
                  Ducati SS е Ducati SuperSport.
                  Предполагам си прочел внимателно поста ми!
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 21:25.

Comment

Е, да де... то се вижда колко внимателно съм чел . По-скоро съм карал по инерция, предвид, че се разискваше "монстера" като модел, малко по-напред.
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                      Е, да де... то се вижда колко внимателно съм чел . По-скоро съм карал по инерция, предвид, че се разискваше "монстера" като модел, малко по-напред.
                      Леле, не ме подсещай, че само ми текат лигите...
                      http://www.youtube.com/watch?v=-E0HPaNUE0o

Comment

Аз пък помислих,че SS е няква модификация за SS дивизиите.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Леле, не ме подсещай, че само ми текат лигите...
                          http://www.youtube.com/watch?v=-E0HPaNUE0o
                          Сега се сещам, че лятото имаше едни момчета от В.Търнов, които продаваха едно Ducati SS, но беше 750 куб.см. и го бяха писали, че е Монстър, а дефакто беше направен на нейкед байк.
                          Само да вметна още едно мое лично наблюдение относно кубатурата - пробвал съм М900 и М750 и останах с впечатлението, че 750 върви повече.

Comment

• Докараха едно Дукати при нас за продан чисто нова машина на около 10 000 км

Ако не греша нещо се казва S2R800 аз не им разбирам много на тази марка моделите,ма ако някои колега има интерес мога да бъда на разположение.Аз нямам нищо общо с мотора един човек го докара за продаване.Годината му е 2007.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                              Докараха едно Дукати ... S2R800 аз не им разбирам много на тази марка моделите,ма ако някои колега има интерес мога да бъда на разположение.Аз нямам нищо общо с мотора един човек го докара за продаване.Годината му е 2007.
                              Това е за повече информация, за който се интересува де : http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...00s2r%2006.htm
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                                Това е за повече информация, за който се интересува де : http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...00s2r%2006.htm
                                Точно това е колега ,благодаря за линка.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X