Известие

Collapse
No announcement yet.

Гараж на форумните мотоциклети

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Честитка

900 ли е?
    Да, 916куб. с водно. За съжаление радостта ми бе много за кратко, оказа се че мотора е скалъпен (заварен), за да се продаде и аз бях "шаранчето'. Сега си търся части на по-нормални цени, че като попитах в представителството за тях ми "отрязаха главата" :/
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Много кофти.
      Връщай го веднага на онзи льохман от който си го взел.
      Аз на твое място не бих се навил да го правя(като бивш собственик на Дукати),просто не си заслужава.Дори и да намериш части за това животно,цените изобщо няма да ти харесат.
      Другото е че един ангренажен ремък за моя го чаках месец и половина.
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

След като поръчах части от Германия, консумативи от Сф и го сглобихме, днес го запалихме за пръв път Качих се да го покарам, но времето е адски студено... още 2 месеца
        Attached Files
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
          След като поръчах части от Германия, консумативи от Сф и го сглобихме, днес го запалихме за пръв път Качих се да го покарам, но времето е адски студено... още 2 месеца
          браво красива ЕМзетка
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Много е готин. Със здраве да си го караш. Ако не е тайна, колко ти излезе ремонта?

Comment

оф и мен така ме сърбят ръцете от 10-тина дни насам....как ще дочакаме март , април незнам

P.S. Абе колеги някой навит ли е за CSS тази година на Калояново ?
              Датите са 27,28 Април и 31 август и 1 септември ?
              Аз съм по-скоро за Април,че после е голяма жега на тая писта....2012 свалих 3 кг.за един ден там
              1-во и 3-то ниво са събота,2-ро и 4-то в неделя
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ехаа, каква тема имало и цяла година старателно да ме избягва ...

Ето го и моя Busa Killer - Kawasaki ZX12R 2000г. с фейс на 2005 - Тасманийския дявол наказващ всичко на пътя и с повече коне повечето Алфи във форума : Зъб:

и тук с на сина ми мотора:

Едно видео как вървят заедно двата оборотомера на 6-та Дявола:
                http://www.youtube.com/watch?v=sK-ceI-38TI

пп
                нещо не ми излизат снимките, някой ако може нека помогне
                Last edited by zx12r; d.m.y г., 18:33.
                sigpic

Comment

Ехее любимите ми файтъри, машинката изглежда супер, много да те слуша, и между-другото лятото да да вземем да си спретнем няк'ва Алфа-мото срещичка, Камен споменава Калояново, мисля, че е централно място и е удобно за всички желаещи.

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                  Ехаа, каква тема имало и цяла година старателно да ме избягва ...

Ето го и моя Busa Killer - Kawasaki ZX12R 2000г. с фейс на 2005 - Тасманийския дявол наказващ всичко на пътя и с повече коне повечето Алфи във форума : Зъб:

и тук с на сина ми мотора:

Едно видео как вървят заедно двата оборотомера на 6-та Дявола:
                  http://www.youtube.com/watch?v=sK-ceI-38TI

пп
                  Отбора на Кавазаки трябва да си помагаме, ето една твоя снимка, и няма ли да се похвалиш с нова машинка скоро бре ?
                  Attached Files
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 19:19.

Comment

Отбора е дубъл Кава-Алфа
                    Няма и не искам да го сменям, прекалено ми пасна този мотор, а и след него не виждам какво мога да взема в този клас
                    sigpic

Comment

• Последната 14-ка не е никак зле да ти кажа

И за да не съм офф спомени от Несебър
                      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                        браво красива ЕМзетка
                        Тази е малко по-хубава и по-мощна
                        Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Много е готин. Със здраве да си го караш. Ако не е тайна, колко ти излезе ремонта?
                        Мерси. Ми след като ми обвиха цена на нови части от 1900лв, потърсих втора употреба... с доставката 500лв. Най-важно е ,че отново е в движение (happy)
                        Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Ехее любимите ми файтъри, машинката изглежда супер, много да те слуша, и между-другото лятото да да вземем да си спретнем няк'ва Алфа-мото срещичка, Камен споменава Калояново, мисля, че е централно място и е удобно за всички желаещи.
                        На мен Стриитфайтъра ми е мечтата, но не ми е по джоба. От Монстърите този смятам, че е най-добрия модел (ако не броим S4R, че и те са цифра).За Калояново съм "За". Стига да се съберем повече хора

Comment

• Аз живот и здраве ще се записвам за 3-то ниво тази година на Калояново
                          Така,че на 99% съм там Април месец

Comment

• Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение

пп

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Мерси колега
                              sigpic

Comment

• Колеги мотористи,здравейте!Някой да знае кога може би ще е откриването на мотосезона в София,търсих информация но не намерих!
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Working...
                                X