If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, 916куб. с водно. За съжаление радостта ми бе много за кратко, оказа се че мотора е скалъпен (заварен), за да се продаде и аз бях "шаранчето'. Сега си търся части на по-нормални цени, че като попитах в представителството за тях ми "отрязаха главата" :/
Много кофти.
Връщай го веднага на онзи льохман от който си го взел.
Аз на твое място не бих се навил да го правя(като бивш собственик на Дукати),просто не си заслужава.Дори и да намериш части за това животно,цените изобщо няма да ти харесат.
Другото е че един ангренажен ремък за моя го чаках месец и половина.
След като поръчах части от Германия, консумативи от Сф и го сглобихме, днес го запалихме за пръв път Качих се да го покарам, но времето е адски студено... още 2 месеца
След като поръчах части от Германия, консумативи от Сф и го сглобихме, днес го запалихме за пръв път Качих се да го покарам, но времето е адски студено... още 2 месеца
браво красива ЕМзетка
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Много е готин. Със здраве да си го караш. Ако не е тайна, колко ти излезе ремонта?
оф и мен така ме сърбят ръцете от 10-тина дни насам....как ще дочакаме март , април незнам
P.S. Абе колеги някой навит ли е за CSS тази година на Калояново ?
Датите са 27,28 Април и 31 август и 1 септември ?
Аз съм по-скоро за Април,че после е голяма жега на тая писта....2012 свалих 3 кг.за един ден там
1-во и 3-то ниво са събота,2-ро и 4-то в неделя
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Ехаа, каква тема имало и цяла година старателно да ме избягва ...
Ето го и моя Busa Killer - Kawasaki ZX12R 2000г. с фейс на 2005 - Тасманийския дявол наказващ всичко на пътя и с повече коне повечето Алфи във форума : Зъб:
Ехее любимите ми файтъри, машинката изглежда супер, много да те слуша, и между-другото лятото да да вземем да си спретнем няк'ва Алфа-мото срещичка, Камен споменава Калояново, мисля, че е централно място и е удобно за всички желаещи.
Ехаа, каква тема имало и цяла година старателно да ме избягва ...
Ето го и моя Busa Killer - Kawasaki ZX12R 2000г. с фейс на 2005 - Тасманийския дявол наказващ всичко на пътя и с повече коне повечето Алфи във форума : Зъб:
Ехее любимите ми файтъри, машинката изглежда супер, много да те слуша, и между-другото лятото да да вземем да си спретнем няк'ва Алфа-мото срещичка, Камен споменава Калояново, мисля, че е централно място и е удобно за всички желаещи.
На мен Стриитфайтъра ми е мечтата, но не ми е по джоба. От Монстърите този смятам, че е най-добрия модел (ако не броим S4R, че и те са цифра).За Калояново съм "За". Стига да се съберем повече хора
Comment