Известие

Collapse
No announcement yet.

Гараж на форумните мотоциклети

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Е го тук се вклУчи у МТВ-то на първата минута некъде

https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rKhv_k2E
    Хахах, как сгъна пистаците с мотото, баси маняка, кара си пича.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 10:59.

Comment

• Кара ми се...2 не виждам!
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        То в завоите е относително, и със супермото може да засрамиш някоя хилядарка, ама се иска смело сърце.
        Много са малко тези които могат да го направят тук в БГ
        Повечето раздават цялата газ на правата а по завоите яваш яваш...

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Кара ми се...2 не виждам!
        1-3 1-3
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
          Много са малко тези които могат да го направят тук в БГ
          Повечето раздават цялата газ на правата а по завоите яваш яваш...
          Така е, някой уйкенд заповядайте по-нашите трасета. Преди две-три години карахме до Обзор, но в момента пътя е много зле, а и трафика позволява само на пролет или есен да се кара. А аз вече съм в категория street, направо coferacer съм си...

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Момчета, разбирам да карате на писта, да наливате пари за тунинг....
          Кики, забравих да вметна, че тук ни направиха перфектна писта, въпреки непредвидените участници по-трасето(след 2:30м... ), това е пътя към Малко Търново, перфектно асфалтирана, близо 60 километрова отсечка.
          https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
          Last edited by Доко; d.m.y г., 18:52.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Е го тук се вклУчи у МТВ-то на първата минута некъде

https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rKhv_k2E
            Майкоооооооо тия с пистарките сигурно са получили комплекс за малоценност
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Но не може да се отрече, че ездача с камерата (този, от чийто мотоциклет се снима), също кара много сериозно. На края на клипа е сниман от страни и се вижда как приплъзва мотоциклета в завой при спиране, без да губи контрол над машината. Това мисля, че малцина могат да го направят.

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение

Е па карам аз от време на време на Драконовата писта.
              Живот и здраве сега на 11-12-13 Април пак сме там.
              И после Серес
              Виждам в календара на пистата, че на 05-06 април също има някакво мероприятие. Каква е разликата м/у двете мероприятия - това, което ти си цитирал 11-13 април, и това на 05-06 април?
              До сега не съм присъствал на нито едно моторджийско мероприятие на писта "Дракон" и затова питам.
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• 05-06 мисля беше само свободен тракдей
                а на 11-12-13 се провежда CSS
                California Superbike School

Comment

05-06 мисля беше само свободен тракдей
                  На 06.04 мисля да отида, ще видя да се съберем няколко мАтАретки и да позяпаме Назим, уговорката остава, нали?
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

05-06 мисля беше само свободен тракдей
                    На 12.04. няма ли да откривате сезона?
                    Ако е хубаво времето може да отскочим на гости.

Comment

• Да на 12-ти е нашето откриване,но аз ще пропусна тази година...

Comment

• Поне за сега все още намеренията ми са да присъствам на свободното каране, като зрител, разбира се .
                        Много ми е любопитно да видя на живо други мотористи как превземат завоите.

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                        На 06.04 мисля да отида, ще видя да се съберем няколко мАтАретки и да позяпаме Назим, уговорката остава, нали?
                        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Хахах, как сгъна пистаците с мотото, баси маняка, кара си пича.
                          Някой беше ли на "Дракон" миналия уикенд?
                          Получи се нещо подобно, като в клипчето, което коментирахме по-горе. Появи се един пич със супер мото, който набързо "прескочи" всичките пистаци... Може би само един ездач на пистов мотор остана незадминат.
                          На правата супер-мотото изглеждаше сякаш няма никакъв шанс, но още на спирането за първия завой се виждаше огромния му превес над другите.
                          Лично мен ми достави огромно удоволствие да го наблюдавам на пистата .
                          Не знам кое беше момчето, но има моите искрени адмирации!

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                            Някой беше ли на "Дракон" миналия уикенд?
                            Получи се нещо подобно, като в клипчето, което коментирахме по-горе. Появи се един пич със супер мото, който набързо "прескочи" всичките пистаци... Може би само един ездач на пистов мотор остана незадминат.
                            На правата супер-мотото изглеждаше сякаш няма никакъв шанс, но още на спирането за първия завой се виждаше огромния му превес над другите.
                            Лично мен ми достави огромно удоволствие да го наблюдавам на пистата .
                            Не знам кое беше момчето, но има моите искрени адмирации!
                            Не съм карал на Дракон, но доколкото си спомням тя е малко къса, с остри заво, нащърбен бетон, по-удобна за супермото, с крака напред. Според мен там не може да се отпуснеш като хората с пистарка, трябва си писта поне като на Серес.

Comment

• Колкото и да се заблуждавам от увеличеният "вървеж" на Ducatito след поставянето на K&N air-филтър, повече от 400км изминати разхода ми е надолу
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                                Колкото и да се заблуждавам от увеличеният "вървеж" на Ducatito след поставянето на K&N air-филтър, повече от 400км изминати разхода ми е надолу
                                Какъв разход ти даде?
                                За последните няколко засичания на извънградска езда, моя даде около 5 - 5,5 л/100км.

Comment

Working...
                                X