Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какъв ми е изказа, беден, пошъл, циничен? Брей много бързо схващате за човека от другата страна, особено ако кара по-хубава кола от вашата в тоя форум... Откъде знаете как са изкарани и от кой парите за нея та да говорите... парите ги изкарах аз за едно лято... И да без значение колко пари струва тази кола днес, изгежлда яко, изглежда скъпо, 95% от хората в бг нямат по-хубава, ако изобщо имат и изпитано върши работа с пичетата, което е и част от причините да избера нея. Никъде не казвам, че съм най-най и върха на сладоледа, нито че тя е най-най, мерси на разбраните които усетиха, че просто много си обичам колата, а за хейтърите да продължават и на тях ще дам още една причина да го правят - на 19 съм ) Наздраве!

П.П: Кога се правят събирания на 159ки да се видим на живо, да си видим колите

Comment

форум alfa-picheta.com
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
        Какъв ми е изказа, беден, пошъл, циничен? Брей много бързо схващате за човека от другата страна, особено ако кара по-хубава кола от вашата в тоя форум... Откъде знаете как са изкарани и от кой парите за нея та да говорите... парите ги изкарах аз за едно лято... И да без значение колко пари струва тази кола днес, изгежлда яко, изглежда скъпо, 95% от хората в бг нямат по-хубава, ако изобщо имат и изпитано върши работа с пичетата, което е и част от причините да избера нея. Никъде не казвам, че съм най-най и върха на сладоледа, нито че тя е най-най, мерси на разбраните които усетиха, че просто много си обичам колата, а за хейтърите да продължават и на тях ще дам още една причина да го правят - на 19 съм ) Наздраве!

П.П: Кога се правят събирания на 159ки да се видим на живо, да си видим колите
        Не е нужно да те познавам на живо, то простотията ти лъха на талази от това, което изсра във форума до момента. Пет пари не давам за това кой ти връзва и кой не, то като те гледам теб мога да се досетя и за аудиторията ти... Изобщо до момента само глупости пишеш, жалко, че разни като теб се усетиха за марката.
        И не че е моя работа, ама как събра такива пари за едно лято, и аз съм на 19 та ми е любопитно...

Comment

Лъха комплекс мен. Лошо няма. Обиколи България и виж кой кво кара...че с тия 95% се изхвърли мноо лошу!
          www.facebook.com/workshox

Comment

ЕВАЛА пич!!! Правилно ги усети, че бързичко се комплексираха щото не карат яка кола като твоята а и най-вероятно никога няма да могат да си купят такова бижу!!!
            Не им обръщай внимание, щом пичетата ти връзват си прави колата с кеф! Ееех, защо няма повече млади хора като тебе в тая държава, ами само мизерни хейтъри...

Comment

Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
              Какъв ми е изказа, беден, пошъл, циничен? ......
              Нагъл, мойто момче...

Comment

Просто във форумите имам чуството че не пишат хора като дразнителя. Иначе във Варна е пълно с такива комплексари където си купуват кола за 10 бона и хвърлят сълфетки по дискотеките с надеждата да им върже някое стойностно "пиче". Насякъде са около нас, явно те първа почват и да налазват във форумите

BTW и да те светнем, че истиските алфисти никога не си купуват алфа заради това, че пичетата се подмокрят ами заради това, че те докато карат алфата се празнят от кеф, а не да гледам на светофара кой ми заглежда джантите
                Last edited by italfen; d.m.y г., 13:53.
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Едно време и аз имах някакви залитания от правия път с джантите на 6-цата преди да и взема 17-ки
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=29
                  А ето и един колега ентусиаст от преди година-две
                  Attached Files
                  Last edited by code; d.m.y г., 14:43.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Опаааа са на мода е тоя кючек http://vbox7.com/play:ac774290f7, поръчан е от клуба нов, да се казва Алфа 159 Место "ташунко" ще пеят ''Дразнителллллл". Да ти е честита новата извънземна махина
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Хахахаха, е нЕма такава смешка.

Тоя форум наистина изпростя на макс, егати кефа.

Момчета, Вие наистина ли сте такива или се преструвате, аз отказвам да повярвам, че има хора разсъждаващи толкова първично.

А куку торния бръмбар ми се дразни, че в темата за доживотния затвор давам пример от зоопарка.

Направете си раздел "пичеловки, влагоабсорбатори и дамски неизпрани гащи" и се радвайте.

Мъка, брат, мъкааааа..........
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Не ги слушай пич,безсмъртен си
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Това е за пример на всеки, който си купи 159 и си боядиса джантите черни - трябва задължително да почне да се обяснява в нета за това колко мадами е качил, че е успял да стигне до Банско с нея, че мисли да я прави черен мат, но няма 1500лв, и също че 3.2 V6 е неоправдан мотор, не, че не може да си го позволи. А в същото време стрелката за нафтата долууууууууу.
                          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

И аз си я избрах с черни джанти,направо припадат
                            Обаче,понеже съм алчен си взех комби (още две,по-дребнички влизат в багажника)
                            Mercedes ML 63 AMG 07'
                            159 TI 2.4JTDm SW 09'
                            156 2.0 20V Turbo
                            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                            sigpic

Comment

Имам един черен спрей за джанти останал, гледам борбетките опрени на стената и ме сърбят ръцете... Обаче ще трябва да карам с найлон, понеже пичките като протекат ще попие в плюшената тапицерия

Comment

Comment

Working...
                                X