Еееее, що се ебавате така лошо с момчето сега??? Значи има начини да изкара тия пари за едно лято. Може и той да е купил на баща си колите, не пречи. Аз имам един приятел който търгува с жени в Дубай. Повечето са рускини, има и сръбкини, българки румънки и др. Та тай ми разправяше, че с тях много пари не се правят, но с момченца е голямото Бинго. Ми може и нащо момче да е повършало в Дубай и сега просто да присвива дупенцето в тесните седалки на 159-ката. То така ще му е добре и следващото лято при чаршафосаните. Просто иска момчето да сподели радостта си сега, след лятната болка, пък вие злобарски му се нахвърляхте деееба........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Лилииии... тука щи почерне от S-ки и CLS- и. Аз се респектирах яко. Мисля скоро да не пиша в темата. Страх ме е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕееее, що се ебавате така лошо с момчето сега??? Значи има начини да изкара тия пари за едно лято. Може и той да е купил на баща си колите, не пречи. Аз имам един приятел който търгува с жени в Дубай. Повечето са рускини, има и сръбкини, българки румънки и др. Та тай ми разправяше, че с тях много пари не се правят, но с момченца е голямото Бинго. Ми може и нащо момче да е повършало в Дубай и сега просто да присвива дупенцето в тесните седалки на 159-ката. То така ще му е добре и следващото лято при чаршафосаните. Просто иска момчето да сподели радостта си сега, след лятната болка, пък вие злобарски му се нахвърляхте деееба........"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
-
Добре аз единственото което правя е да давам отговори на хейтърските ви въпроси и нападки. Не намирам нищо лошо колата ти да привлича мацките на твойта възраст, голям проблем стана. Просто вие къде тука, къде на лс ме провокирахте със завистливите си напъни да си отворя устата и да запуша вашата лоша такава. Такъв съм си, не мога да търпя завистници и глупаци да ме иронизират. Нямам лоши намерения към никой тука, и не съм акостирал в тоя форум да се дразним и ругаем. Предлагам ако нямате вече какво хубаво да кажете, да не казвате нищо, защото в противен случай се затваряме в един безсмислен кръговрат. Айде живо, здраво!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДразнител, вървиш в грешна посокаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщениеДобре аз единственото което правя е да давам отговори на хейтърските ви въпроси и нападки. Не намирам нищо лошо колата ти да привлича мацките на твойта възраст, голям проблем стана. Просто вие къде тука, къде на лс ме провокирахте със завистливите си напъни да си отворя устата и да запуша вашата лоша такава. Такъв съм си, не мога да търпя завистници и глупаци да ме иронизират. Нямам лоши намерения към никой тука, и не съм акостирал в тоя форум да се дразним и ругаем. Предлагам ако нямате вече какво хубаво да кажете, да не казвате нищо, защото в противен случай се затваряме в един безсмислен кръговрат. Айде живо, здраво!
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеЗеми CLS-а и в 22:00 на Бояна с 1000 лева. Да излезнем от от омагьосания кръг и да видим само на думи ли си...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеВиждам...да пишеш във форум...палячо!)
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
пп може да ме добавиш на svetidesign@facebook.com на направим малко палячообмен
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеХахахаха смешник!
Под нивото си ми! Цъкай си извън София!
Comment
-
Сега що ще ме карате да излизам за пуканки в тоя студ!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment