Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе пич що не си купиш едно BMW па го прави и тюркоазен мат ако искаш. Регистрирай се в BMW форума и там разправяй колко ти е велика колата. Те повечето такива смешници, като тебе карат точно такива - аз и за тва не харесвам BMW. Ходи там и си разказвай за мерцедесите, аудитата и поршетата на тати. Ще намериш и други съмишленици като тебе - псевдогъзари.

П.П. Колегите в нашия форум, които харесват BMW моля да не се засягат колите не са виновни, че ги карат най-големите глупаци.
    Алфа ромео 75 2.0
    Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
    Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Палячото май няма много приятели и гони бройка във FB. Мацките като видят, че имаш над 500 приятели и направо смъкват гащите и започват да се отъркват в черните сеемнайски браааат...
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Докато си цъка на GSMа в колата.
        Алфа ромео 75 2.0
        Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Палячото май няма много приятели и гони бройка във FB. Мацките като видят, че имаш над 500 приятели и направо смъкват гащите...
          ше ме накараш накрая да те намеря и на тебе да ти смъкна гищите, почваш да дразниш вече..

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
          ше ме накараш накрая да те намеря и на тебе да ти смъкна гищите, почваш да дразниш вече..
          пп "осъмнааски" са

Comment

• Ама аз много държа да се намерим палячо, ама нали не си в София...
            www.facebook.com/workshox

Comment

• Колега внимавай да не дойде с охрани с G-класи.
              Алфа ромео 75 2.0
              Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Тука стана ...''ОППА ГАГНАМ СТАЙЛ ''

Comment

• Цялата тема е за ключ от няколко страници...

А,истината е друга...
                  Както падат цените на 59-ките,а и на всички Алфи изобщо,това е само началото...
                  Алфисти ли?!
                  Mercedes ML 63 AMG 07'
                  159 TI 2.4JTDm SW 09'
                  156 2.0 20V Turbo
                  VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                    А,истината е друга...
                    Както падат цените на 59-ките,а и на всички Алфи изобщо,това е само началото...
                    Алфисти ли?!
                    Щом е с алфа, наше си е момчето. Поизцепило се малко, чудо голямо, важното е, че е плитически правилно ориентиран и не е взел друго, а алфа.
                    Аре сключвайте мир вече.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                      edit: това ми мнение до най-голяма степен се отнася за "V_A_N_K_A_T_A" , който и той говори за "нещо", някъв феномен в алфа средите, ама май самия той не вижда ква селска бангия личи от аватара му със минимум поне +150 коня карбонов капак на щампа, но да иначе тва долу, мойто е гадното, селския тунинг, евтиното голямо нищо. Всъщност със злобата си и простотията си, това което успяхте да направите сега е, че изкарахте топ-модела на алфа за момента като едно евтино-голямо нищо, и това сте "алфистите" във алфа клуб хахахаха... Толкова от мен засега, дано някой не дръзне пак да ме провокира чупейки собствения си глупомер.
                      ааа супер още активност има...
                      e така и никой не ми каза кое е селското, грозното, нестилното в ето това:

или просто така си плямпаме и сипваме с черпака е така, като на селския сабор, колкото да има къде да си излеем злобицата, а пичове?
                      Last edited by draznitelq; d.m.y г., 21:56.

Comment

• Егати яката темичка се е заформила.
                        И понеже говорите за извънземни или роботи поздрав за всички с извънземни автомобили http://www.youtube.com/watch?v=nWQS-vgiRFw
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Злоба няма,нито завист,просто дразниш Кериза с нещата който написа Нормално е,Ти какво очакваше?

Comment

• Пак някой се евава.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
                              Всъщност със злобата си и простотията си, това което успяхте да направите сега е, че изкарахте топ-модела на алфа за момента като едно евтино-голямо нищо, и това сте "алфистите" във алфа клуб хахахаха...
                              Добре си дошъл, "алфист". 159 е поредния модел на доизживяване, още повече конкретния автомобил никога не е бил, а и няма да бъде ТОП модел.
                              За момента "топ-модела" на алфа е по-скоро Ума Търман, или Alfa Romeo Giulietta QV.

Comment

• Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
                                или просто така си плямпаме и сипваме с черпака е така, като на селския сабор
                                Почваш да схващаш ситуацията
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X