Успех ще ти трябват кинти за начинанието
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една 159 във клуба.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеА честито и от мен!!!!!
Късметлия хем седан,хем автомат!
---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщениеУспех ще ти трябват кинти за начинаниетоами ще спестявам за лятото да е красавица пък и може да я видите лъсната на някой италфест 😃
Comment
-
Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщениеЩе е скъпо начинание
---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:24 ----------
Но както обичам да казвам мерак се гаси с пари
Comment
-
Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщениемного е хубава имам същата спорт вагон на аватара ми е тя за какво ги махаш тези клапи каква е ползата и един последен въпрос колко ти харчи градско ориентиродъчно ако е таина на лично ми прати защото моята май похарчва
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеАбе колега, как успяваш да пишеш толкова без препинателни знаци ?Оп то не било за мен
Comment
-
Честито колега със здраве аз съм със 18ките с големите дупки и сега точно ми ги боядисват черни с червена охра отвътре. Като станат готови ше пусна снимки да ги видите ама усещам, че доста хора ше почнат да ме псуват хахах ще видиме. Зимата иначе съм със същите, като твоите.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеА бе колега, как успяваш да пишеш толкова без препинателни знаци ?Last edited by Georgi Sartliyski; d.m.y г., 18:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеЧестито колега със здраве аз съм със 18ките с големите дупки и сега точно ми ги боядисват черни с червена охра отвътре. Като станат готови ше пусна снимки да ги видите ама усещам, че доста хора ше почнат да ме псуват хахах ще видиме. Зимата иначе съм със същите, като твоите.
Comment
-
Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщениеЗащо ? Рядко ли са такива ? 😊
---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Честито!
Колега, честита придобивка! Много да те радва, като я погледнеш, само да се усмихваш и никога да не се мръщиш на манекенката. Пък на някой италфест да ни повозиш.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Ийййййй станаха мноу 159-ките......време е за Брера......дали жената шЪ сЪ навиИ?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеКолега, честита придобивка! Много да те радва, като я погледнеш, само да се усмихваш и никога да не се мръщиш на манекенката. Пък на някой италфест да ни повозиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеИйййййй станаха мноу 159-ките......време е за Брера......дали жената шЪ сЪ навиИ?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment