Известие

Collapse
No announcement yet.

Престраших се да се представя :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Престраших се да се представя :)

Здравейте,най-накрая реших и аз да се представя.Колата на едни е позната на други не.Купих я от колегата Влади sof_bg през април 2012.Въпреки че колата беше в перфектно състояние вложих още доста средства труд и време за да я направя по мой вкус
    Накратко ще ви представя какво е правено по колата и какво предстои да бъде направено.
    Силовият тунинг е правен изцяло от бившият собственик,доколкото съм запознат е правен ремап,при Bobo,нова генерация от турбото до края на 63мм(гласът е страхотен),усилен съединител Valeo,турбото е преправяно монтирана е по голяма топла част,
    K&N спортен филтър реплейсмънт,основен ремонт по двигателя,от мен 6-ст степенна скоростна кутия от 166-ца монтирана при Иво Pinafarina.Остана да добавя предна разпънка,челен кулер,ъпгрейд на спирачките от :http://www.mtecbrakes.co.uk/ .
    Външния вид е почти изцяло моя идея:монтирани са предна и задна добавка,задно крило Novitec,лупи на фаровете с помоща на Mirchozo,ксенон Luxima Premium на фаровете и халогените 5000К,затъмнени всички прозорци освен предният с 3М фолио както и задните стопове,джанти 17-ки напълно реставрирани и боядисани.
    прагове,бели странични мигачи и цялостно боядисване със Daytona blue на Dupont.Остана да се добави предна решетка(сърце)от Cadamuro,малък гумен lip спойлер на предната броня че вече е доста надрана отдолу,смяна на задните пружини че така е малко вирната задницата.
    По инериора също съм направил някои изменения:кожен салон,по таблото съм премахнал всички сиви елементи.Облепих с карбоново фолио цялата конзола пепелник и около скоростния лост,няколко майстори ми отказаха да го направят така че се наложи сам да се опитам,като за първи път мисля че се получи добре.
    Добавих полирани алуминиеви рингове около приборите,алуминиеви подложки на педалите Sparco,претапецирана топка на скоростите.Остана да сменя маншоните около скоростният лост и ръчната.Ще претапецирам и волана но първо имам малък проект по него,искам да го преработя като му срежа долната част и я изравня,в смисъл да не е заоблен както е стандартно а изравнен.Добре че имам резервен ако евентуално не стане .
    Със сигурност съм забравил нещо,ако има интерес ще ъпдейтвам темата.

Поздрави!
    Attached Files
    Last edited by AttilaSL; d.m.y г., 00:38.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

МАЙКО...

Просто.. незнам какво да кажа... уникат..

п.с. на снимка номер 6 кошчето изглежда като въздуховод на тавана и за малко да ти се скарам )
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Всичко е 6-ца просто,визията е страхотна......нямам думи.
      Мен само ринговете на уредите не ми допадат,но това не е от значение
      Чудесна работа ,колега-поздравления
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Да живеят печките! Невероятна е.

Comment

Уникална е Тянка! Поздравления брато!
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Евала Стояне,

Добре се грижиш за нея

Поздрави
            Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
            Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Супер е! Тая кола е късметлиика - попада все в добри ръце.
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Супер е браво!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много добре изглежда, браво за ентусиазма.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Красота ! Надявам се да я видим на някоя среща
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Страшна е,а цвета кърти.
                      Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Лелеееееее страхотна е, а цвета наистина е брутален !
                        sigpic
                        Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                        Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                        Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Страшна е и цветът и пасва идеално.

Comment

От снимките виждам, че си уникален детайлист и маниак (в добрия смисъл на думата), както и, че си я правил с много мерак и желание, за което получаваш огромен .
                            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 00:02.

Comment

По принцип плюя по пипаните алфи, НО твоята е направена с много вкус и изглежда наистина страхотно, особено с този цвят. Поздравления за чудесната работа!

Comment

Working...
                              X