Известие

Collapse
No announcement yet.

Престраших се да се представя :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
    Преди 3-4 месеца е видях при Румен... не можах да и се на кефя... много красива!
    Сега с GTA style фаровете още по-красива муцуна има... само цвета на джантите не е по вкуса ми
    По принцип идеята ми беше да са бели.но засега тоова е вариант докато не намеря това което ми трябва

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Здрасти И на мен много ми харесва как се случват нещата с твоята 156-ца Все хубави мод-ове и правиш

Използвам случая да те питам какво направи със 17ките и летните гуми на тях имам интерес да ги закупя, че и аз си взех 156-ца хахаахха
    Продадох ги Светльо,що не писа обява нещо.сега се ядосвам защото и гумите и джантите си заслужаваха.

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Това с карбона по средната конзола добре се е получило и изглежда интересно. Може ли малко подробности, лакира ли се след това, какво е фолиото ? Имах мерак да слагам няколко уреда под 3-те ама на фотошопа малко изглежда като табло на камьон и незнам си колко уреди по него...., но ще има някакви доработки де, ако не скоча на някоя 159-ка.
    Фолиото е обикновено с две ръце лак,но е само за проба,иначе има едно по дебело и с него ще стане още по добре!

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
    Честито, много е хубава. Един съвет, ако нямаш каско. Паркирвай където няма много коли или гледай да има поне една врата разстояние, че язък за боята и труда .
    хах,това се старя да правя,че англетата са много зле

Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщение
    давай смело колата става супер и мисли за по големи спирачки с новото турбо
    Вече си търся
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
      Жестока кола евала да те радва много !...Но не се увличай много понеже от началото на 2018 година колите дизел с евро 3 се забраняват !
      Къде се забраняват ?
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Къде се забраняват ?
        Навсякъде !Но не ми стана ясно дали само няма да могат да се регистрират коли с евро 3 (регистрираните са в заварено положение) или въобще се забраняват за движение по пътната мрежа !!!
        P.S
        Става въпрос само за дизеловите с евро 3 и по ниско
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 19:42.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Не могат да забранят старите регистрирани коли...
          По скоро няма да може да се регистрират нови такива.
          sigpic
          1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
          2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
          2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Working...
          X