Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 156 Gta Selespeed

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мани ти тая работа, че от 2 дена както му карах пустото ГТА, сега аз съм на антидепресанти
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Мани ти тая работа, че от 2 дена както му карах пустото ГТА, сега аз съм на антидепресанти
      Имам рецепта за теб - купуваш "колата, която ще спаси Надин в кризата", а именно някоя 166 3.0 24, пориш я както Митьо пищова - руса абитуриентка...и т.н. Но да не цапаме темата на колегата - още веднъж честито и да си намери я крем против бръчки, я Ботокс...че Арезето има един страничен ефект...човек си кара и сам си се хили и лендзи...много! И бръчките са неизбежни...

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
        Днес в 12.30 ч. видях колицата пред сладкарница "Неделя", срещу зала Универсиада. Минавах по тротоара с двама приятели, които не са автоманиаци...нарочно си трайках, ама и двамата се зазяпаха и започнаха да ме питат - "ама каква е точно тая...много добре изглежда...с какъв мотор е...аууу, седалките много хубави" и т.н.
        Колегата Кайо не го познавам лично, но му пожелавам много приятни емоции с тази кола. С Антонио, от който я е купил сме приятели от много години. Показа ми я тъкмо след като я беше купил стегнал, края на миналото лято. А той не претупва нещата.
        Не знам Арезето какво толкова им е направило на много хора...сигурно е виновно и за цената на петрола в света... Колегата сигурно сън не го хваща от мъка, че колата му е със скапания шестак, разбирам го...и аз съм в подобна ситуация от години...антидепресантите вече не ми действат...мъка, мъкаааа...
        Точно там бях,вътре,пиех кафе.
        Антонио е много приятен човек...запознах се с него покрай покупката на колата и искрено се радвам.
        ....човека е фен на марката!!!!

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Мани ти тая работа, че от 2 дена както му карах пустото ГТА, сега аз съм на антидепресанти
        Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
        Имам рецепта за теб - купуваш "колата, която ще спаси Надин в кризата", а именно някоя 166 3.0 24, пориш я както Митьо пищова - руса абитуриентка...и т.н. Но да не цапаме темата на колегата - още веднъж честито и да си намери я крем против бръчки, я Ботокс...че Арезето има един страничен ефект...човек си кара и сам си се хили и лендзи...много! И бръчките са неизбежни...
        Дигиталник не го мисли много....скачай смело!

Освен антидепресанти има и бърбън и мастика Слава Богу!
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Вие сте заразно зло... Искам и аз Арезе... от това гадното!
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
              .....само,че е купена.

Comment

• помислих си ,че може да си я пуснал за продажба, не знаех,че от преди това е обявата.
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

помислих си ,че може да си я пуснал за продажба, не знаех,че от преди това е обявата.
                  Чеки бре ... да й подпаля чехлите първо
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

помислих си ,че може да си я пуснал за продажба, не знаех,че от преди това е обявата.
                    ......само за една седмица?
                    Аз си мрънкам сума години за ГТА,дизел 159 изтърпях година и кусур,тая поне две требва.

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                    Чеки бре ... да й подпаля чехлите първо
                    А тъй де.
                    Идвай,чакаме те.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      ......само за една седмица?
                      Аз си мрънкам сума години за ГТА,дизел 159 изтърпях година и кусур,тая поне две требва.

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

А тъй де.
                      Идвай,чакаме те.
                      2 седмици бате .. след 2 седмици ще Ви удостоя с вниманието си
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                        2 седмици бате .. след 2 седмици ще Ви удостоя с вниманието си
                        Чекаме те!

Comment

А не....моят приятел не би я продал за толкова малко пари.....пич, мечтите струват скъпо....това не са пари, а удоволствие......което си заслужава да изпиташ.....пари се дават за курви....но при тях удоволствието е фалшиво.....не е твоя собственост.....така, че прецени за какво иде реч....това е просто Любов....
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Преди време, бях споменал някъде, мои познат има 147 ГТА обсужена, с перфектен вътрешен и външен вид,за мен я дава за 5800 евро ако има мераклий, с квото мога ще съдеиствам.
                            Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Ходи гледай тази в Суходол....цената е тръгнала на долу....колата, не е толкова уморена......е не е обслужена като на Кайо, ама при пзаърлък. ....може да свалиш цената и с едно хубаво обслужване...ще си ти....доколкото съм запознат, добре си подържаш колите...и ако не е някоя проблемна ще стане цвете...
                              Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:17.
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Last edited by DMS; d.m.y г., 19:10.

Comment

Working...
                                X