If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси! Смених и всичко по предницата(тотал 1 горен, 1 долен и 2 тампона - стана като картинг ), ремъци, масла, филтри, сходимост, CD чейнджъра е пращял щото диска на Мария Кюри не става, наредих му 6 хубави диска в касетата и сега вътре е опера! Остана само тъпия клаксон и да подкарам телефона.
пп тая кола гори толкова малко, че чак ме е страх да споделя, да не я урочасам
пп Колега, PE4E забравих да ти снимам устройството за SIM-а ето го:
Мерси за снимките брат
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Ще се счита ли за даунгрейд, ако сложа на 159-ката баджове Giugiaro от 156 FL? Изглеждат несравнимо по-културно от онез силиконови мунинг-лепенки, дет' са ги сложили оригинално. Подозирам, че няма още дълго да се съпротивляват на пароструйките.
Като е хубаво фолиото лятото климатикът работи само отгоре-отгоре, абе много е добре. Моето спира UV лъчите на 99%, а топлината на 40%, иначе е тъмно 15%(почти черно) Даже се замислям за предните прозорци на 9-ката дали да не им ударя едно прозрачно само да стопира UV-то. На комбито вече няма как щото и без това много се зачерни.
Иначе после ги намерих тия фолиа из нета идват готови изрязани за модела Но не бих се занимавал, голяма базикня е, разглобяват се врати, уплътнения, с пистолет се грее, абе занимавка .. http://tintcom.com/124-alfa-romeo-fo...g-kola-reklama
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Честито и много да те радва,много чко комби!
Уникални са сега ако кажеш колко пари и от къде ще е много добре,и да видим как ще стоят във вагонресторанта!
Честито и много да те радва,много чко комби!
Уникални са сега ако кажеш колко пари и от къде ще е много добре,и да видим как ще стоят във вагонресторанта!
Мерси! 70 кинта са в Интеркарс 3 работни дни доставка от Чехия. Не ги снимах в колата, ама ще ги снимам няма проблеми. Имат разни джиджавки за закрепване, с които нямам намерение да се занимавам.
Ако не бях паркирал до колата на колегата ми и ако не я виждах в момента, щях да помисля че си я откраднал Едно към едно са, само по табелите се различават. Повече на бензин ще се замислиш да се качиш, щом ти е първия дизел. Върви много добре, пък разхода е смешен. Само радост да ти носи колега!
Ако не бях паркирал до колата на колегата ми и ако не я виждах в момента, щях да помисля че си я откраднал Едно към едно са, само по табелите се различават. Повече на бензин ще се замислиш да се качиш, щом ти е първия дизел. Върви много добре, пък разхода е смешен. Само радост да ти носи колега!
Първият ми мУдерен дизел е 159-ката Нея я въртя 3-та година. Да ти кажа като се кача на бензин ми е кеф, просто е различно.. 9-та ме дразни някой път като я запаля в затворено помещение как мирише на кюмюр, но това е понеже нямам дпф
Comment