Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото попълнение 156 Sportwagon 1.9JTD 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Мерси! Смених и всичко по предницата(тотал 1 горен, 1 долен и 2 тампона - стана като картинг ), ремъци, масла, филтри, сходимост, CD чейнджъра е пращял щото диска на Мария Кюри не става, наредих му 6 хубави диска в касетата и сега вътре е опера! Остана само тъпия клаксон и да подкарам телефона.
    пп тая кола гори толкова малко, че чак ме е страх да споделя, да не я урочасам
    пп Колега, PE4E забравих да ти снимам устройството за SIM-а ето го:
    Мерси за снимките брат
    AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
    AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
    sigpic

Comment

Ще се счита ли за даунгрейд, ако сложа на 159-ката баджове Giugiaro от 156 FL? Изглеждат несравнимо по-културно от онез силиконови мунинг-лепенки, дет' са ги сложили оригинално. Подозирам, че няма още дълго да се съпротивляват на пароструйките.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Чудесна машина! Пожелавам ти само положителни емоции!
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Мерси! Малко позатъмнихме джамците на комбито, покрай това и на 9-ката и 1 снимка преди затъмняването барабар с на b_angelov голямото комби.
          Attached Files
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Са сте генгста

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
              Са сте генгста
              Като е хубаво фолиото лятото климатикът работи само отгоре-отгоре, абе много е добре. Моето спира UV лъчите на 99%, а топлината на 40%, иначе е тъмно 15%(почти черно) Даже се замислям за предните прозорци на 9-ката дали да не им ударя едно прозрачно само да стопира UV-то. На комбито вече няма как щото и без това много се зачерни.
              Иначе после ги намерих тия фолиа из нета идват готови изрязани за модела Но не бих се занимавал, голяма базикня е, разглобяват се врати, уплътнения, с пистолет се грее, абе занимавка ..
              http://tintcom.com/124-alfa-romeo-fo...g-kola-reklama
              sigpic

Comment

Знам бе закачам се

Comment

Eдни стелки дойдоха току що ..
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Честито и много да те радва,много чко комби!
                    Уникални са сега ако кажеш колко пари и от къде ще е много добре,и да видим как ще стоят във вагонресторанта!
                    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                      Честито и много да те радва,много чко комби!
                      Уникални са сега ако кажеш колко пари и от къде ще е много добре,и да видим как ще стоят във вагонресторанта!
                      Мерси! 70 кинта са в Интеркарс 3 работни дни доставка от Чехия. Не ги снимах в колата, ама ще ги снимам няма проблеми. Имат разни джиджавки за закрепване, с които нямам намерение да се занимавам.
                      sigpic

Comment

Стелките и на мен ми грабнаха очото, много са арни.
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Браво Невероятна е ПуПу без-аварийна и приятно каране!

Comment

На Code му е супер количката , само да си го радва и да си я кара
                            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Ако не бях паркирал до колата на колегата ми и ако не я виждах в момента, щях да помисля че си я откраднал Едно към едно са, само по табелите се различават. Повече на бензин ще се замислиш да се качиш, щом ти е първия дизел. Върви много добре, пък разхода е смешен. Само радост да ти носи колега!
                              sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++

Comment

Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщение
                                Ако не бях паркирал до колата на колегата ми и ако не я виждах в момента, щях да помисля че си я откраднал Едно към едно са, само по табелите се различават. Повече на бензин ще се замислиш да се качиш, щом ти е първия дизел. Върви много добре, пък разхода е смешен. Само радост да ти носи колега!
                                Първият ми мУдерен дизел е 159-ката Нея я въртя 3-та година. Да ти кажа като се кача на бензин ми е кеф, просто е различно.. 9-та ме дразни някой път като я запаля в затворено помещение как мирише на кюмюр, но това е понеже нямам дпф
                                sigpic

Comment

Working...
                                X