Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа ромео

Здравейте колеги!Следя форума отдавна с надеждата да се сдобия с една прекрасна италианка. Благодарение на форума съм научил прекрасна информация за Алфа Ромео която ми е слабост още от много отдавна!Нямам търпение скоро това да стане и ви моля за помощ за един автомобил в София понеже ми е далеко от Добруджата!Още ми е трудно с писането и качването на снимки за което се извинявам.Става вапрос за една Алфа 156 1.9 jtd 115 която е Тi Червен sportwagon.Ще съм благодарен за всякаква информация от колеги!Приятни празници!!
    Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic

за тази кола предполагам става дума: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=amo51e

Изглежда интересна, да. Най-вероятно ще се появят хора, които да кажат, че била с малкия мотор, но в някои ситуаци съм убеден, че това е много по-добър избор. Особено когато се търси икономичен автомобил с по-евтина подръжка.
    '45 QV 155hp

Comment

Благодаря колега, точно за тази кола става въпрос. Мисля, че това е добрият вариант до колкото съм прочел във форума за градски условия! Притесняваме, че седалките не са Rekaro и дали това наистина е TI? Още един път благодаря за бързият отговор!

Comment

Много хубава е колата , колега и за първи път виждам такова изпълнение ТИ ...
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Да, много красив екземпляр и да се надяваме, че е читав отдолу след като е с австрийски номера. Моля колеги, които могат да погледнат и да споделят мнения, понеже много ми харесва. Аз съм чак от гр. Тутракан, Силистренско.

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
            Много хубава е колата , колега и за първи път виждам такова изпълнение ТИ ...
            Ами то защото не е ТИ ! Иначе колата е симпатична.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Да, и аз мисля, че това не е ТИ, но няма проблем, защото колата е доста заинтригуваща и мисля скоро да пътувам до София за оглед. Поздрави!

Comment

поискай ВИН-а от продавача и ще видиме в епера ТИ или не е на ТИ
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

Благодаря за съвта!

Comment

Working...
                  X