Здравейте колеги!Следя форума отдавна с надеждата да се сдобия с една прекрасна италианка. Благодарение на форума съм научил прекрасна информация за Алфа Ромео която ми е слабост още от много отдавна!Нямам търпение скоро това да стане и ви моля за помощ за един автомобил в София понеже ми е далеко от Добруджата!Още ми е трудно с писането и качването на снимки за което се извинявам.Става вапрос за една Алфа 156 1.9 jtd 115 която е Тi Червен sportwagon.Ще съм благодарен за всякаква информация от колеги!Приятни празници!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ромео
Collapse
X
-
за тази кола предполагам става дума: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=amo51e
Изглежда интересна, да. Най-вероятно ще се появят хора, които да кажат, че била с малкия мотор, но в някои ситуаци съм убеден, че това е много по-добър избор. Особено когато се търси икономичен автомобил с по-евтина подръжка.'45 QV 155hp
-
Благодаря колега, точно за тази кола става въпрос. Мисля, че това е добрият вариант до колкото съм прочел във форума за градски условия! Притесняваме, че седалките не са Rekaro и дали това наистина е TI? Още един път благодаря за бързият отговор!Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic
Comment
-
Да, много красив екземпляр и да се надяваме, че е читав отдолу след като е с австрийски номера. Моля колеги, които могат да погледнат и да споделят мнения, понеже много ми харесва. Аз съм чак от гр. Тутракан, Силистренско.Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеМного хубава е колата , колега и за първи път виждам такова изпълнение ТИ ...Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment