If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не ти хващам идеята....ако кажеш,че ти си перфектен и нямаш нито една забележка...ще си фрасна г'за от тавана
Колега undy, не ме разбирай погрешно, виждам, че човека се е постарал колата му да изглежда атрактивно и се очудих от последната снимка, която според мен е можел да публикува във варианта след като си е поправил воланчето. Инче сега в този вид на снимката не виждам какво ни показва, освен отбелязаните от мен дупки.
Тази е в пъти по хубава от предишния ти кривак !
Волана на 147 е от много нискокачествена кожа и изгаря на слънце .. не е драма
По останалите снимки колата изглежда много спретната Браво !
мерси колега но за кой "кривак" говорим, за предната ми 147 или за градне пунтото защото аз от много време бях махнал 147цата и се бях прекарал с едно пунто 2007год 130коня м-джет... колям коч беше
мерси колега но за кой "кривак" говорим, за предната ми 147 или за градне пунтото защото аз от много време бях махнал 147цата и се бях прекарал с едно пунто 2007год 130коня м-джет... колям коч беше
Явно за старата 47-ца ... а на грандето кое не му хареса ?
Тази е в пъти по хубава от предишния ти кривак !
Волана на 147 е от много нискокачествена кожа и изгаря на слънце .. не е драма
По останалите снимки колата изглежда много спретната Браво !
То и аз казах в един раздел,че перфокожата на 147 е боклук който изкара при мен 20к и ме засипаха с обяснения,че не било така.
Специално теорията за изгаряне от слънцето звучи малко глупаво. За износването от каране нямам достатъчно наблюдение, може и да е така, не оспорвам.
Глупаво звучи, при липса на наследствено последователна връзка в мозъка.
Или липса на достатъчен опит
Да не се обидиш, но съм убеден, че колата е от Италия и то от по топлата и част.
Извинения към автора на темата за отклонението !
Глупаво звучи, при липса на наследствено последователна връзка в мозъка.
Или липса на достатъчен опит
Да не се обидиш, но съм убеден, че колата е от Италия и то от по топлата и част.
Извинения към автора на темата за отклонението !
Не се обиждам споко. Съдя по моята, вече е на 14 години, от които поне 9 не е виждала гараж според документите и няма нагоряло или напукано.
За износването както казах не взимам отношение
Comment