Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 GTA optic

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщение
    Еее колега всичко е арно, ГТА- оптики, джанти, турбини, но може ли да пуснеш тая снимка с дупките по волана
    Нещо не ти хващам идеята....ако кажеш,че ти си перфектен и нямаш нито една забележка...ще си фрасна г'за от тавана
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Еее колега всичко е арно, ГТА- оптики, джанти, турбини, но може ли да пуснеш тая снимка с дупките по волана

Е го българското ... от от торбата с п*тки .... за к*ра се хвана .... се мана да се намира
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Нещо не ти хващам идеята....ако кажеш,че ти си перфектен и нямаш нито една забележка...ще си фрасна г'за от тавана
        Колега undy, не ме разбирай погрешно, виждам, че човека се е постарал колата му да изглежда атрактивно и се очудих от последната снимка, която според мен е можел да публикува във варианта след като си е поправил воланчето. Инче сега в този вид на снимката не виждам какво ни показва, освен отбелязаните от мен дупки.

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
        Е го българското ... от от торбата с п*тки .... за к*ра се хвана .... се мана да се намира
        Не искам да обиждам автора на темата, за което му се извинявам, но специално теб ще те питам в същия дух на написаното от теб:

Ти като си с на*рани долни гащи, а отгоре със скъп и нов костюм, не е ли по добре първо да си зАпереш гащите, па тогИз ги снимай??!!
        Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

Ти като си с на*рани долни гащи, а отгоре със скъп и нов костюм, не е ли по добре първо да си зАпереш гащите, па тогИз ги снимай??!!
          Аре нема спамя че да не сасипеме темата , а ти се кефи на колата стига мана си намирал кой кви гащи носи си е негова работа

Повече спор няма водя .
          Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 23:38.
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Снимката с волана е качена да се види емблема че е черно бяла както и всички други емблеми.. но след зимата ще ги слагам тях
            Attached Files

Comment

Тази е в пъти по хубава от предишния ти кривак !
              Волана на 147 е от много нискокачествена кожа и изгаря на слънце .. не е драма
              По останалите снимки колата изглежда много спретната Браво !

Comment

мерси колега но за кой "кривак" говорим, за предната ми 147 или за градне пунтото защото аз от много време бях махнал 147цата и се бях прекарал с едно пунто 2007год 130коня м-джет... колям коч беше
                Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от jtd_mania Покажи съобщение
                  мерси колега но за кой "кривак" говорим, за предната ми 147 или за градне пунтото защото аз от много време бях махнал 147цата и се бях прекарал с едно пунто 2007год 130коня м-джет... колям коч беше
                  Явно за старата 47-ца ... а на грандето кое не му хареса ?

Comment

Няма я тази тръпка като при алфата... скучен за каране
                    Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Тази е в пъти по хубава от предишния ти кривак !
                      Волана на 147 е от много нискокачествена кожа и изгаря на слънце .. не е драма
                      По останалите снимки колата изглежда много спретната Браво !
                      То и аз казах в един раздел,че перфокожата на 147 е боклук който изкара при мен 20к и ме засипаха с обяснения,че не било така.
                      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                        То и аз казах в един раздел,че перфокожата на 147 е боклук който изкара при мен 20к и ме засипаха с обяснения,че не било така.
                        Специално теорията за изгаряне от слънцето звучи малко глупаво. За износването от каране нямам достатъчно наблюдение, може и да е така, не оспорвам.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                          Специално теорията за изгаряне от слънцето звучи малко глупаво. За износването от каране нямам достатъчно наблюдение, може и да е така, не оспорвам.
                          Глупаво звучи, при липса на наследствено последователна връзка в мозъка.
                          Или липса на достатъчен опит
                          Да не се обидиш, но съм убеден, че колата е от Италия и то от по топлата и част.
                          Извинения към автора на темата за отклонението !

Comment

Първоначално публикувано от jtd_mania Покажи съобщение
                            Няма я тази тръпка като при алфата... скучен за каране
                            Бе зависи с какъв мотор. С един чип, 1.9jtd излита на това леко купе. Да не говорим колко по-лека е за поддръжка от която и да е Алфа.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              Глупаво звучи, при липса на наследствено последователна връзка в мозъка.
                              Или липса на достатъчен опит
                              Да не се обидиш, но съм убеден, че колата е от Италия и то от по топлата и част.
                              Извинения към автора на темата за отклонението !
                              Не се обиждам споко. Съдя по моята, вече е на 14 години, от които поне 9 не е виждала гараж според документите и няма нагоряло или напукано.
                              За износването както казах не взимам отношение

Comment

Леко ъп-че от мен, остана само кулера.
                                Attached Files
                                Last edited by jtd_mania; d.m.y г., 16:12.

Comment

Working...
                                X