Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2.0TS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеХейтове няма от моя страна, само факти.
А мнозинството от тези със 159ките са си за интензивно лечение.Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Calm&Relax Покажи съобщениеКакви факти бе шушляк? Ти колко пъти си карал 159? Форумен мишок. Няма тема за 159, където не си хейтвал. Какво те бърка не разбирам. Ти нали караш по-добра, трай си и ни остави да се мъчим.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНяма ли някой модератор да го спре този. Постоянно обижда някого и се заяжда. Дойде вчера и се държи отвратителноAlfa Romeo 159 1.9 jtdm 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Calm&Relax Покажи съобщениеОбиждам хейтъри. Дреме ми кой с какъв дарак се е наиграл, всичко е личен избор и вкус. Ако мога да помогна, ще го направя и ще задържа мнението си за дъргела му за себе си. Избора си е негов и разни форумни мишоци с ю-туб опит, нямат право да обиждат ничия кола. 166 ли имаш? За мен това е най-грозната Алфа правена някога! Ако ще да е неразрушима, няма и да я погледна. Не бих го казал на никой собственик, но на киселяк-клавиатурен герой като тебе не бих го спестил.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Calm&Relax Покажи съобщениеАко мога да помогна, ще го направя и ще задържа мнението си за дъргела му за себе си.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Calm&Relax Покажи съобщениеОбиждам хейтъри. Дреме ми кой с какъв дарак се е наиграл, всичко е личен избор и вкус. Ако мога да помогна, ще го направя и ще задържа мнението си за дъргела му за себе си. Избора си е негов и разни форумни мишоци с ю-туб опит, нямат право да обиждат ничия кола. 166 ли имаш? За мен това е най-грозната Алфа правена някога! Ако ще да е неразрушима, няма и да я погледна. Не бих го казал на никой собственик, но на киселяк-клавиатурен герой като тебе не бих го спестил.
Comment
-
Всички ще се преброитеLast edited by lordliness; d.m.y г., 15:47.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Чак пък грозна. Имах 166, сега 147fl, първото е десет пъти повече кола. Предницата е странна, но има хубава страничня линия и стойка. Ако беше с V6 мотора щях да я карам още 10 години. А за тясното, който не се е качвал в е60, той не знае какво е тясно.
Comment
Comment