Известие

Collapse
No announcement yet.

данък градушка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А, смисъл, застраховките ни са евтини искат да кажат, така ли?
    Тия са болни, адски болни, наистина психично болни хора...

Удрят те за 500, изплащат ти 80 и накрая застраховката ти била евтина...

Живи да ги ожалиш, DMS ARMEETS на 1888 (4,80 лв. С ДДС) и DMS BULSTRAD (същия номер и тарифа) - веднага пращайте SMS да подкрепим компаниите в нужда!

Открили офиси във всеки град , щото нямат пари и достатъчно финансиране сигурно, те тия офиси със заплати, поддръжка, наеми, сметки и данъци и ей така се плащат...смешници. Най-мразя богатия на беден да се прави.
    Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Я вижте защо в Беларус животът е много по-добър от нашия. Някои наши дувари може да се поучат.https://www.youtube.com/watch?v=9Wr_NY1LKOw
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Я вижте защо в Беларус животът е много по-добър от нашия. Някои наши дувари може да се поучат.https://www.youtube.com/watch?v=9Wr_NY1LKOw
        Стига бе Иво....при нас се дига цената на бензина, щом има по голямо потребление......не го ли забелязвате през лятото.....))....вместо да е обратното.....говориш за Беларус....те Албанците след някоя и друга година ще са по напред от нас, а допреди 20-на години телевизор там имаше само Евер Ходжа....може и да му бъркам името....))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Стига бе Иво....при нас се дига цената на бензина, щом има по голямо потребление......не го ли забелязвате през лятото.....))....вместо да е обратното.....говориш за Беларус....те Албанците след някоя и друга година ще са по напред от нас, а допреди 20-на години телевизор там имаше само Евер Ходжа....може и да му бъркам името....))
          Енвер Ходжа!
          Ама не бъркаш само името.
          Една колежка ходи на екскурзия за пет дена и направо ме заболя главата. Вече и те са ни минали.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А че и албанците ни минаха, не е тайна. Мен друго ме притесни - явно все още не осъзнаваме принципа на който работи пазарната икономика. Колкото по голямо търсене - толкова по висока цена и след време - по голямо предлагане. Това е съвсем нормално. Това което у нас е не нормално, е че източниците на предлагането са притеснително малко. Имаме си една рафинерия, която работи на загуба. И на никой не му дреме-е-е.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

очаквам масова имиграция към Беларус и Албания

Аз като по-щур ще емигрирам в Гърция...

Пожелавам си и на всички останали като мен да са пенЦионери в Гърция
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Енвер Ходжа!
                Ама не бъркаш само името.
                Една колежка ходи на екскурзия за пет дена и направо ме заболя главата. Вече и те са ни минали.
                Ти па една буквичка съм пропуснал...)).....иначе миналата година я прекосих с новата алфа на връщане от Италия....още са маймуни, но по закона на Дарвин се развиват като хора, а при нас се получава обратното, образно казано като се поогледам по улиците....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                X