Първоначално публикувано от thecleaner
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Столична община пусна калкулатор за данък МПС за 2019 г.
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Истината е, че въздухът не е кой знае, колко по-мръсен отколкото е бил преди 20 г. Разликата е в това, че все повече "ентусиасти" вече притежават технологиите за да наблюдават качеството му. И като така държанвите институции са поставени в неудобната ситуация да обяснят, защо досега не са алармирали хората. Сега се правят на ударени, хвърлят твърдения, че замърсяването е факт в последните години а причините са в автомобилите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИстината е, че въздухът не е кой знае, колко по-мръсен отколкото е бил преди 20 г. Разликата е в това, че все повече "ентусиасти" вече притежават технологиите за да наблюдават качеството му. И като така държанвите институции са поставени в неудобната ситуация да обяснят, защо досега не са алармирали хората. Сега се правят на ударени, хвърлят твърдения, че замърсяването е факт в последните години а причините са в автомобилите.
Но темата не е за това....да се върнем към данъците...община Овча купел за автомобил 150к.с. пройзводство 2008г....миналата година данък 230 лв....тая 120 лв......м/у другото открих още една аномалия в документите на колата ми...в големият талон няма евро категория, но в макият е записана.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
В центъра на София много сериозен източник на ФПЧ са зелените площи, които през голяма част от годината изобщо не са зелени. Навсякъде в белия свят зелените площи биват засаждани с подходящ вид трева и биват подържани. У нас е открита почва, която под въздействието на дъжд и вятър се превръща във ФПЧ.
Преди да се извърши ремонта на Г. Игнатиев при всеки дъжд, се образуваха реки от кал.
Някога улиците се миеха ежедневно. Сега се мият ежегодно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз за 2008 Ерво 4, 90 коня бензин (имам си категория в талона) плащах 24 лв. сега е 49лв. Не е проблем, но евала им правя, само ме стимулират да си купя по-мощен автомобил, то вече файда от под 100 коня за отстъпки, няма. Какво ти по-малко замърсяване, каква ти по-малка мощност. Всичките печки и танкове над 150 коня -50%, на мен +50%. ЕВАЛА за стимула!Last edited by mell0; d.m.y г., 11:53.Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОткога пък за данък МПС се иска холограмен стикер.
Comment
-
Не знам в София как е тука до миналата година признаваха бележките от Изи Рей,Български пощи и Общината.Понеже ако имаш задължения при тези излизат и си плащаш данъка след като си платиш задълженията а онлайн ти остават и като идеш в пункта лъсват и те карат да отидеш да си платиш масрафа.Тази година даже бележка не ми искаха в компютъра пише платил ли съм за предната година или не.Иначе стикер за данък МПС не съм чувал.Отивам с най банална касова бележка.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщениеКолеги ако се плати по електронен път,пак ли се ходи до общината за стикер(холограмен)?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИначе стикер за данък МПС не съм чувал.Отивам с най банална касова бележка.
Не знаех, че вече са свързани. Добре е че сме направили още една стъпка към излизане от каменната епоха.
Comment
Comment