Известие

Collapse
No announcement yet.

Аватари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio
    Аз затова предложих да се направи отделна тема или раздел за отдушник и изливане на спама и простотията, щото не отиват на добре работите .
    Така,както е сега,е по интересно.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Тая тема мое се преименува на чекиджииийййй и жена дето си сменя аватарите безрасборно с неква нечиста цел.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
        жена дето си сменя аватарите безрасборно с неква нечиста цел.

а отговорът изобщо не е нечист :P
        просто всичко бързо ми омръзва
        за справка - зодия близнаци

едит: няма да ви казвам колко пъти си смених работата в близките 8 месеца, аватарът е най-малкото нещо
        Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
          жена дето си сменя аватарите безрасборно с неква нечиста цел.

а отговорът изобщо не е нечист :P
          просто всичко бързо ми омръзва
          за справка - зодия близнаци

едит: няма да ви казвам колко пъти си смених работата в близките 8 месеца, аватарът е най-малкото нещо
          Лелееее ми тя и жена ми е близнаци ако и аз така бързо и омръзна.... кво ще праиме

п.с. май ви наближават рождените дни...
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

не се притеснявай, обикновено трудно се спираме на някой, но спрем ли се - той е завинаги

моя р.д. не е чак толкова близо, наслаждавам се все още на златната възраст 25 :P

едит.:...и не всички близнаци са такива, само типичните /like me/

Comment

Зодията няма общо...аз също рязко губя интерес към материята,в която съм навлязла
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                не се притеснявай, обикновено трудно се спираме на някой, но спрем ли се - той е завинаги

моя р.д. не е чак толкова близо, наслаждавам се все още на златната възраст 25 :P

едит.:...и не всички близнаци са такива, само типичните /like me/
                еее това е много добре....сега вече съм спокоен

п.с. по какво се познават типичните like you ? Сещам за едно 100%тово и то е че и у нас има доста плюшки ....да не говорим какво количество остана при техните
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Вики, ти няма ли да пуснеш някоя твоя снимка да те видим. Ама без "котенца и ангелчета"
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от viki
                    Зодията няма общо...аз също рязко губя интерес към материята,в която съм навлязла
                    то има и една друга зодия - ЖЕНА

пп.ся ще дойде някой да се скара, че сме извън темата

Първоначално публикувано от MONI
                    п.с. по какво се познават типичните like you ? Сещам за едно 100%тово и то е че и у нас има доста плюшки ....да не говорим какво количество остана при техните
                    не знам по какво се познават, но по-добре да са малко, че много много не ни обичат хората

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      Вики, ти няма ли да пуснеш някоя твоя снимка да те видим. Ама без "котенца и ангелчета"
                      Снимки в нета не държа ,имам сериозни причини Ама съм слагала аватари де..то не бяха дупета,коремни преси,очи..само главата не съм показвала ,ама тя ми е най-Убава :P
                      А да,който ми е поискал снимки -съм му пратила

Котенца,ангелчета и прочие лигни нещо не се вписват в моето вю

Tickles
                      диагнозата ни е патологични авантюристки
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

дис топик съкс!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

дис топик съкс!
                          Яко при тва.

Comment

Първоначално публикувано от viki
                            Първоначално публикувано от pr_00f
                            Снимки в нета не държа ,имам сериозни причини Ама съм слагала аватари де..то не бяха дупета,коремни преси,очи..само главата не съм показвала ,ама тя ми е най-Убава :P
                            А да,който ми е поискал снимки -съм му пратила :l

Прати една снимка тогава де
                            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4