Известие

Collapse
No announcement yet.

Аватари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де. Няма да прекалявам.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Един сайт с още мостри http://baimangau.hit.bg/
      ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.

Comment

Първоначално публикувано от Tcho
        Един сайт с още мостри http://baimangau.hit.bg/
        Точно това търсех
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Това на снимката ти ли си ?
          Много си чаровен.

бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, пу да му .....
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
            Това на снимката ти ли си ?
            Много си чаровен.

бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, пу да му .....
            Да. Блаодаря за комплимента ОК. вече по на рядко. Някой път може да сложа на братята ми и това е
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мога само да те посъветвам да посетиш Д-р Миронов (ЕвгениМ) да ти пооправи малко усмивката че нещо крива ми се види. Или си направи снимка без да се усмихваш, че нещо ми се повдига леко от тази
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар.
                ъъъм такова, то някои хора и по-често си сменят аватара, забранено ли е
                Driving is the only thing I'm bad at

Comment

.

бтв. Поспри се малко, защото ако продължаваш с тези безкрайни смени ще ти резна възможността да си слагаш аватар. Поне някоя красива мацка даи си беше сложил, ...
                  Ти радваш очите ни с красиви снимки, а и още повече са си твои лични

Comment

Алооо, правилата са за сички... егати модератора
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

наско'77

Ако един тролей наистина поиска да се дърпа не вервам коя да е от нашите бегачки да му се опре !!! до трета

това е уточнение за подписа ти хех и за фиестичката и малко флууд де.

ама за..и верно си е че аватарите ти направо ми убиват всякакви естетики в ретината. А за колежката ако са си нейни да си ги сменя ако иска и по-често ...
                      Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
                      Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221

Comment

Мен пък дивите аватари ме кефят според мен само разчупват суровата техническо-автомобилна атмосфера
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ти радваш очите ни с красиви снимки, а и още повече са си твои лични
                          много благодаря, нищо че си го изпросих :P

Comment

Ако на наско77 не му се забранят ЛАЙНЯРСКИТЕ аватари ще си сложа един голям ХУЙ за аватар па вие ко щете ме изгонете от Форума. Това го няма никъде. Аз се забавлявам във форума па отстрани некви УРОДЛИВИ мутри. Отностно Тиклесе - правилата са за всички... Ако се реши че може да се сменя на някакъв период ок, ако не - НЕ. Но твоите аватари стават. Не че сш жена, но просто не прескавам темата където си писала.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

@Нео
                              Бате, ти си готов за модератор. само такива като тебе могат да сложат ред в тоя форум
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

правилата са за всички, напълно съгласна съм

ето, както си му е редно за автомобилен форум, аватарчето ми ще е моята колица и няма да го сменям докато не си купя друга :P

Comment

Working...
                                X