Известие

Collapse
No announcement yet.

умирам да ви се похваля :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• умирам да ви се похваля :)

хей здравеите колеги, днес ми се случи интересно нещо, тъкмо си зареждам количката на luk oil-a и един с някаква счупена 3-ка зарежда до мен и момиченцето му от колата стои и ме гледа, както и да е, тръгвам аз от бензиноостанцията и виждам тоя с голфа зад мен изкача и тръгва да ме изпреварва(че и доста бързо набираше), и познаите хахаха и взех че настъпах, лелееее бях с едно приателче направо му се изправи косата ахаха(тои по принцип не се е возил в кола пове4е от 75окня до сега) както и да е на тоя с голфа маи му стана тъпо и реши да ми сече пътя и тогава видях че голфа му бил GT. Та въпроса ми е по колко коня са тея голфчета?
    А, и сащо за информация колко коня мога да изцедя от моя двигател
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Така като гледам 103 коня е твоята А Golf 3 GT ми се струва повечко, ама те го нямат тоз ряз мисля като на алфата, и аз съм се дърпал с такива и ме гледат лошо после
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

хахахаха да да и при мен така се получи тоя доста се изнерви а момиченцето му се забавляваше доста май хахаха еххххх тея алфи наистина са големи хубостници

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      i dvete begachki

Comment

То при тях тва GT е май нещо друго /не съм нмого сигурен/ един приятел има такава тройка GT и е 1.8 моно - 90 кончета - а бе мъртвец, дето гори кат ламя, по мое мнение е по слаб от 1.4 TS
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          То при тях тва GT е май нещо друго /не съм нмого сигурен/ един приятел има такава тройка GT и е 1.8 моно - 90 кончета - а бе мъртвец, дето гори кат ламя, по мое мнение е по слаб от 1.4 TS
          Да не бъркаш GT с GL - баща ми кара едно такова 1.6 Моно.
          Не гори много но е точно като за пенсионери, имам чуството, че с ладата ще го изтегля на старт.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

а не не неги бъркам GT си беше и да си призная честно доста бързо ускоряваше, даже аз доста се изненадах

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
            i dvete begachki

Comment

Трябваше да сложа цитатчето на колегата отгоре който най-вероятно говори за 1.8 GL моно инжекциона.
              Е оправих го да не стават грешки
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Нали Ви казах - не съм много сигурен, ма съм виждал и Пасат GT 1.8 моно, ей ся шъ съ разровя из нета Ма гледам че има и GT дизел, то при тях GTI e топ изпълнението
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  ... то при тях GTI e топ изпълнението
                  GTI 16V е ... мне имат и 2.8 и 2.9 VR6.

Иначе с GTI съм на кантар, ама 16 V ме минава се 1 съм с жигулка, което си е нормално де 2.0 150 коньове.
                  75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                  155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                  FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                  Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Когато си взех моята Алфа, един от най добите ми приятели беше си купил преди година Голф ГТ 1,8 моно са 90 коня. След 3-та натам стой зад мене все едно е с колело....
                    Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Comment

3- ка GT е 1.6 мотор 100 коня някъде, доста са редки

Comment

е все пак е нормално е на старта да ти се пънат все пак съм сигурен че купенцата им тежат доста по малко от на моята Алфа ама дето колегата вика след 3-та и краи, ще ми се радват на хубавите стопчета хахахах

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                        i dvete begachki

Comment

Хубаво си го наказал! Турни снимки на твойта алфичка да и се порадваме и ние, че изглежда много арна на аватара!
                          Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Само не ми станя ясно от какъв зор тази тема е пусната е технически раздел като 145/6 ?
                            Tя даже и за Тунинг и Рацинг не е.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Голф 3 ГТ бензиновия е 1.8 90коня и не се брои за вържвежен
                              незнам ако има ТДИ някво ...тогава може да е друго
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X