If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понеже виждам че това е тема за голф срещу алфа да си кажа и аз Веднъж на цариградско, вечерта беше, гледам аз настигам един голф 2-ка (незнам с къв мотор, ама на външен вид приличаше на 2-ка ГТИ) в лявата лента.. карам зад него с надеждата да се мръдне (караме с около 120) обаче тая кошница не се мърда и дава газ, аз му давам къси дълги, той не.. Хубаво той настъпва и аз настъпвам вече към 170 ония спря да ускорява, аз пак го подсещам с къси дълги, ама кучето не се мърда. Идеята е че можех да го мина без проблеми ако беше мръднал... После на светофата на орлов мост тоя намали и го минавам леко от дясно и вътре няква руса крава седи до изтрещелия шофьор и ме гледа все едно седи в алфа брера и си мисли, че голфа на приятеля й е по вървежен Верно за музиката- имаше по добра от моята
понеже виждам че това е тема за голф срещу алфа да си кажа и аз Веднъж на цариградско, вечерта беше, гледам аз настигам един голф 2-ка (незнам с къв мотор, ама на външен вид приличаше на 2-ка ГТИ) в лявата лента.. карам зад него с надеждата да се мръдне (караме с около 120) обаче тая кошница не се мърда и дава газ, аз му давам къси дълги, той не.. Хубаво той настъпва и аз настъпвам вече към 170 ония спря да ускорява, аз пак го подсещам с къси дълги, ама кучето не се мърда. Идеята е че можех да го мина без проблеми ако беше мръднал... После на светофата на орлов мост тоя намали и го минавам леко от дясно и вътре няква руса крава седи до изтрещелия шофьор и ме гледа все едно седи в алфа брера и си мисли, че голфа на приятеля й е по вървежен Верно за музиката- имаше по добра от моята
Като има такива келешчета,които нарочно не ме пускат да мина
ако ги настигна на сфетофар не спирам до тях а пред тях и слизам много бързо от колата...
Здравейте колеги и аз да пусна едно мненийце та за голфа аз до колкото знам тези голфове са 101 коня един приятел има такьв, като гледам неговия и си правя заключение, че са доста спьнати
И един приятел кара такъв и си върви нормално за 1.6-чка,горе долу като типото
А ако ше си говорим за стартове с голфове,докато типото ми беше в бокса карах един ситроен ах 1.4дизел 50 кончета и няколко пъти съм се дърпал с голф 2 1.6 карбуратор (читав на 100%) и до 110 го бия с една кола
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
ами какво да ви кажа, тия голфове може и да са добри аз лично не съм карал знам само от много хора че 2-ките са по добри от 3-ките а пък и съм виждал голф 2-ка да съсипва BMW 3-ка и двете коли разбира се с чип, както и да е както колегата каза трябва да се внимава с некадърните но надъхани шофьрчета че те наи са опасни
Хубаво той настъпва и аз настъпвам вече към 170 ония спря да ускорява, аз пак го подсещам с къси дълги, ама кучето не се мърда
Това градско ли бееее! Ти си за съд!
Ми съди ме Не се хващай само за скоростта, защото вечер на цариградско ако се движиш със 170 е доста по безопасно отколкото в Бургас по някоя от улиците със 100
И мен не ме кефи прическата ти ама нищо не ти казвам, така че ако нямаш намерение да ме съдиш си запази мнението за себе си!
Aбе аз до колкото знам не е забранено със закон човек да има дълга коса. Ама да караш по цариградско със 170 при разрешени 80 - ами за затвора си си и ТВА Е!
Aбе аз до колкото знам не е забранено със закон човек да има дълга коса. Ама да караш по цариградско със 170 при разрешени 80 - ами за затвора си си и ТВА Е!
Там камерки трябва през 100-ина метра да има.Затова загина и Кембъла,а и много други
Кембъла загина щото е алкохолизиран друсан боклук, аз пък с предишната дигах и 190 по цариградско , кеми ме и толкоз. Кой го е страх от тоз перфектен булевард да си оди на село
Aми те металите трябва със закон да ги забранят, просто е въпрос на време !!!
то ако за 170 се влизаше в затвора, нали се сещаш, че щяхме да сме съкилийници 90% от хората тука така, че да хвърли камък първи тоя, който не е вдигал през живота си 170!!
Comment